"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Emigreren met Bongers

Gefeliciteerd! U gaat emigreren. Een belangrijke beslissing is genomen en het nieuwe avontuur lonkt. De specialisten bij Bongers helpen u graag verder.

Vraag gratis en vrijblijvend uw verhuisofferte aan De beslissing om te emigreren is genomen en dan?

U staat voor de keuze welke spullen u allemaal wilt verhuizen. Want het hangt erg af van het land waartoe u gaat emigreren of alles wel mogelijk is en of het niet beter is om lokaal nieuwe spullen te kopen. Bongers is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in internationaal verhuizen en wij raden u aan eerst contact op te nemen met een van onze specialisten op kantoor. In veel landen zijn wij volledig op de hoogte van lokale wetenswaardigheden. Daarnaast beschikken wij over een wereldwijd netwerk van agenten die ook voor u klaar staan.

Hele container of groupage?

Bij Bongers heeft u alle keuze. 20 ft containers (cc. 31 cbm) en zelfs 40 ft containers. Maar ook kunt u kiezen voor groupage. Dat houdt in dat er meerdere inboedels in 1 container worden geladen. Het voordeel is dat u veel minder betaalt. De service en kwaliteit die wij garanderen blijft hetzelfde. Afhankelijk van het volume dat u gaat verhuizen, geven wij u advies op maat.

Bongers voordelen:

  • Kennis van lokale wetenswaardigheden
  • Groupagediensten naar populaire bestemmingen
  • Scherpe tarieven
  • Gratis online verhuisofferte

Snel online offerte aanvragen? Online kunt u alle gegevens invullen en ontvangt u binnen 2 werkdagen onze complete offerte. U ontvangt direct na de aanvraag al de bevestiging met daarin alle gegevens en een complete inventarislijst die ook handig is voor eigen gebruik.

“Dromen over emigreren … laat de verhuizing over aan Bongers”

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...