"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Werken in het buitenland

Je hebt de beslissing genomen en je gaat werken in het buitenland. Véél vragen komen er op je af en een, niet geheel onbelangrijke is: “Hoe komen mijn spullen daar?”.

Vraag gratis en vrijblijvend uw verhuisofferte aan Groupage of een hele verhuiscontainer?

Bongers biedt naast de mogelijkheid van een complete container verhuizen, ook groupage diensten. Dit betekent dat de inboedels van 2 of meer personen in 1 container worden geladen. De verschillende inboedels staan herkenbaar gescheiden van elkaar en ook de douaneformaliteiten worden zorgvuldig door ons geregeld maar het scheelt u dan aanzienlijk in de kosten.

Douaneformaliteiten

Zodra u gaat werken in het buitenland en uw inboedel verhuist, is er veel papierwerk noodzakelijk. De specialisten van Bongers kennen de weg. Bongers heeft vaste contacten bij douanediensten en met een wereldwijd agentennetwerk zijn wij ook ter plekke aanwezig om u te assisteren en te begeleiden. Bongers garandeert:

  • Professionele begeleiding bij de douane
  • Groupagediensten naar populaire bestemmingen
  • Snelle transittijden
  • Wereldwijd agentennetwerk

Vrijblijvend offerte aanvragen? Online kunt u alle gegevens invullen en ontvangt u binnen 2 werkdagen een complete offerte. Vanuit ons systeem ontvangt u ook direct na de aanvraag al de bevestiging met daarin alle gegevens en een complete inventarislijst die ook handig is voor eigen gebruik.

“Gaat u maar werken in het buitenland en laat de verhuizing over aan Bongers”

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...