"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Emigreren naar Aruba

Overweegt u om te emigreren naar Aruba? Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland, ook Aruba is voor ons bekend terrein en wij reiken u graag de helpende hand.

Emigreren naar Aruba met Bongers 

Bongers is uw erkende internationale verhuispartner, gespecialiseerd in overzeese container verhuizingen. Wij geven u een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes en volledig transparant. En dat is wel zo fijn als uw inboedel via boot of vliegtuig 9.000 kilometer moet overbruggen.

Waarom u emigreert met Bongers naar Aruba

Emigreren naar ArubaIndien u gaat emigreren naar Aruba komt er veel informatie op u af. U krijgt bijvoorbeeld te maken met het DIMAS, de overheidsinstelling op Aruba die belast is met het uitvoeren van het vreemdelingenbeleid. Ook zijn er douaneformaliteiten en regelgevingen omtrent het invoeren van uw verhuisgoederen. Bij Bongers is uw emigratie maatwerk en begeleiden wij u in dit proces. 

Bongers staat voor:

  • Betrouwbaar en vakkundig
  • Specialist in overzeese verhuizingen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Uitstekende dekking en betaalbare verzekeringen

Met Bongers emigreert u zonder zorgen en professioneel naar Aruba. Wij verpakken uw kostbare goederen zoals schilderijen en antiek zeewaardig en deskundig, uw goederen komen aan zoals u ze heeft achtergelaten. Wilt u uw auto of andere motorvoertuigen meenemen, dit is geen probleem en ook dit verzorgen wij. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste douane formaliteiten. Wij informeren u uiteraard graag over de mogelijkheden.

Emigreren naar Aruba doet u zorgeloos met Bongers en ook in Aruba hanteren wij de hoge kwaliteitsnormen die u van ons verwacht.

Vraag nu uw verhuisofferte aan

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...