"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Emigreren naar Canada

Bent u van plan om binnenkort te emigreren naar Canada en bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland.

Emigreren naar Canada met Bongers

Bij Bongers staat de klant centraal. Bij Bongers ontvangt u een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes en volledig transparant. Wij bieden u uitstekende verzekeringen met 100% dekking tegen scherpe prijzen. Bij Bongers kunt u online gemakkelijk en snel uw internationale verhuizing regelen.

 

Waarom emigreren met Bongers?

Emigreren naar CanadaWanneer u gaat emigreren naar Canada komt er veel informatie op u af, zoals douaneformaliteiten en andere regelgeving omtrent het invoeren van goederen. Bij Bongers is uw emigratie maatwerk en begeleiden wij u in dit proces. 

Bongers staat voor:
  • Specialist in zeevracht
  • Uitstekende verzekeringen
  • Heldere uitleg over procedures
  • Hulp bij visum aanvragen

Met Bongers emigreert u zorgeloos en professioneel. Ook voor de meer specifieke bestemmingen als Alaska of Groenland bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw auto meenemen, ook dit verzorgen wij. Laat u eerst informeren over de mogelijkheden en kosten hiervan.

Verhuizen naar Canada doet u met een betrouwbare partner. Ook in Canada hanteren wij de hoge standaard die u van ons mag verwachten.

Vraag nu uw verhuisofferte aan

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...