"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Emigreren naar Curaçao

U staat op het punt de stap te nemen om te emigreren naar Curaçao. Bij emigreren naar Curaçao komt veel kijken. Bongers begeleidt en adviseert u hierin en heeft de juiste kennis en expertise.

Emigreren naar Curacao doet u samen met Transpack 

Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland, ook Curaçao is voor ons bekend terrein en wij reiken u graag de helpende hand. Bongers is gespecialiseerd in overzeese container verhuizingen en geeft u een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes en volledig transparant.

Waarom emigreren naar Curaçao met Bongers?

Emigreren naar CuraçaoIndien u gaat emigreren naar Curaçao komt er veel informatie op u af, zoals douaneformaliteiten en regelgeving omtrent het invoeren van uw verhuisgoederen. Bij Bongers is uw emigratie maatwerk en begeleiden wij u in dit proces.

Bongers staat voor:

  • Betrouwbaar en vakkundig
  • Specialist in overzeese verhuizingen
  • Heldere uitleg over alle procedures
  • Uitstekende en betaalbare verzekeringen

Met Bongers emigreert u zonder zorgen en professioneel naar Curaçao. Wij verpakken uw kostbare goederen zoals schilderijen en antiek zeewaardig en deskundig, uw goederen komen aan zoals u ze heeft achtergelaten. Wilt u uw auto of andere motorvoertuigen meenemen, dit is geen probleem en ook dit verzorgen wij. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste douane formaliteiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Emigreren naar Curaçao doet u zorgeloos met Bongers en ook in Curaçao hanteren wij de hoge kwaliteitsnormen die u van ons verwacht.

Vraag nu uw verhuisofferte aan

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...