"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Door de lucht

Het vervoer van persoonlijke- en verhuisgoederen per luchtvracht vraagt om een afweging op basis van bestemming, hoeveelheid en budget.

Luchtvracht met TranspackVoor vervoer binnen Europa is luchtvracht relatief duur en daardoor niet interessant. Zelfs voor bepaalde bestemmingen buiten Europa moet goed worden gekeken naar de mogelijkheden. Het is een misvatting dat de goederen op het zelfde vliegtuig meegaan als de eigenaar, aangezien luchtvracht uit elkaar dient te worden aangeleverd en vaak via speciale vrachtvliegtuigen wordt vervoerd.

De gemiddelde transittijd van huis-tot-huis varieert van 7 tot soms 14 dagen, aangezien zendingen persoonlijke goederen laag op de prioriteitslijst van de luchtvaartmaatschappijen staat. Hierdoor kan uw zending al snel een aantal vluchten overslaan als andere, vaak bederfelijke goederen, voor dezelfde bestemming worden aangeboden. De meeste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen weigeren over het algemeen zendingen met persoonlijke goederen, gezien de onbekendheid met de inhoud ervan.

Aangezien bij luchtvracht het volume een belangrijke rol speelt in de tariefberekening, is het belangrijk hier goed op te letten. Volumineuze goederen met een relatief lage waarde zijn het meestentijds niet waard om per luchtvracht te verschepen. Deze kunnen vaak voor minder geld op bestemming nieuw worden aangeschaft. Uw Bongers adviseur zal u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Luchtvracht - de juiste keuze als u Bongers voor u laat kiezen

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...