"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Zelf inpakken

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u zelf uw spullen inpakken? Kijk dan hieronder hoe dit het beste kan.

Kleine, breekbare items


Glaswerk

Glaswerk inpakkenMaak in een vouwdoos met handvat een goed verende bodem van +/- 10 proppen pakpapier. Rol de glazen luchtig in 2 vellen papier. Plaats de glazen rechtop in de doos en vul de doos daarna af met b.v. Tupperware of andere lichte items. Vul de doos af met proppen papier, zodat de inhoud van de doos niet kan schuiven. Voor dure kristallen glazen kunt u ook de speciale glasdoos met vakverdeling gebruiken. Rol wel alle glazen luchtig in papier, alvorens ze in de vakverdeling te plaatsen.

Borden

Borden inpakkenMaak in een vouwdoos met handvat een goed verende bodem van +/- 10 proppen pakpapier. Verpak de borden per 3 in 3 vellen papier en zorg dat er tussen elk bord papier zit. Plaats de borden rechtop in de doos en vul de doos daarna af met b.v. Tupperware of andere lichte items. Vul de doos af met proppen papier, zodat de inhoud van de doos niet kan schuiven. Voor duurdere serviezen is ook kogelpapier beschikbaar dat als extra bescherming tussen de borden kan.

Kort samengevat:

  • Gebruik liever teveel dan te weinig papier.
  • Plaats het zware onderin en het lichte bovenop.
  • Werk van groot naar klein.
  • Kom met spullen nooit boven de rand, maar blijf er 2 cm onder en vul af met papier.
  • Zet duidelijk op de doos dat er beekbare goederen in zitten.
  • Houd de dozen met breekbaar bij elkaar.
  • Plaats een sticker met inhoud en locatie beschrijving op de zijkant van de doos.

Grotere items


Boeken

Boeken inpakkenGebruik een vouwdoos met handvat. Leg de boeken plat in een doos met de harde kaftkanten tegen elkaar aan. Vul de doos tot 60% en vul af met b.v. linnengoed of ander licht materiaal. Dit voorkomt rugklachten voor u en onze medewerkers.

Wijn

Wijn inpakkenGebruik hiervoor de speciale wijndoos. Deze doos is uitgerust met vakverdeling.Matras

Matras inpakkenVoor de matras is een speciale plastic matrashoes beschikbaar.


Verbindingsmaterialen en snoeren

Verbindingsmaterialen en snoeren inpakkenGebruik voor onderdelen van gedemonteerde meubels de opvallend gekleurde onderdelendoos. Ook voor sleutels/afstandbedieningen en snoeren van uw kostbare audioapparatuur is deze doos uitermate geschikt!


Lampenkappen

Lampenkappen inpakkenDemonteer de kap van de voet en verpak lampenkappen altijd apart in een doos. Er zijn diverse maten dozen beschikbaar.


Hangkleding

Hangkleding inpakkenVoor hangkleding is een garderobebox beschikbaar. Voeg geen andere artikelen bij. Dit om schade aan uw dure kleding te voorkomen.

Linnengoed, truien, shirts en spijkerbroeken

Linnengoed inpakkenGebruik een vouwdoos met handvat en vul de doos tot aan de rand.


Audio en video equipement

Audio en video apparatuur inpakkenGebruik indien mogelijk de originele verpakking. Als de originele verpakking niet meer aanwezig is, volg dan de volgende instructie: maak in een vouwdoos met handvat een goed verende bodem van +/- 10 proppen pakpapier en verpak de losse delen eerst in een zachte foam. Vul de overgebleven ruimte op met papier, zodat de items niet kunnen schuiven.

Plasma TV

Plasma TV inpakkenGebruik indien mogelijk de originele verpakking. Als de originele verpakking niet meer aanwezig is volg dan de volgende instructie: als eerste een laag foam aanbrengen om krassen op het scherm te voorkomen. Vervolgens een laag bubbeltjes plastic en afwerken met karton. Onze verhuizers kunnen u hierbij assisteren.

Klokken

Klokken inpakkenVerwijder de slinger uit de klok en verpak deze in b.v. de onderdelendoos. Verpakken van grote staande klokken kunt u beter aan de verhuizers overlaten.


Etenswaren en brandbare goederen

Etenswaren en brandbare goederen inpakkenEtenswaren die geopend zijn kunt u beter niet verpakken. Wij raden u aan het zelf te vervoeren. Brand en ontplofbare goederen mogen niet worden ingepakt in verband met brandgevaar.Open flessen

Open flessen inpakkenNiet verpakken om schade aan andere goederen te voorkomen.

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...