"4 generaties Bongers garanderen u de kwaliteit"

Reviews

De focus van Bongers is transparantie in onze klanttevredenheid. Deel uw ervaring met toekomstige klanten.

Geef uw waardering aan in het aantal sterren (1 tot 5) en antwoord de vraag: "Zou u in de toekomst weer gebruik maken van onze diensten?" Vermeld eventueel, in uw eigen woorden, details over wat u is opgevallen.

Wij plaatsen alleen reviews van werkelijke klanten.

Gemiddelde beoordeling:  

Plaats uw review:

Laatste reviews:

 • Mr Norman

  19 mei 2017

   

  Ik wilde jou en je team normaals hartelijk danken voor de manier waarop jullie me verhuisd hebben naar Geneve, zowel vanuit de logistiek alsmede de fysieke verhuizing. Alles is heel erg soepel verlopen en mijn speciale dank voor Marco en Paris die keihard gewerkt hebben en bovendien heel voorzichtig met mijn spullen zijn omgegaan. Iets waar je als klant natuurlijk de meeste zorgen om maakt. De Franse jongens kunnen nog heel wat van ze leren.

 • Aloys

  29 september 2016

   

  De container is vorige week donderdag 22/9 in goede staat afgeleverd bij ons huis. We zijn nog druk aan het uitpakken, maar het lijkt dat alles in perfecte staat de reis heeft doorstaan. Ik geloof dat er 1 bordje gebroken was, maar daar zat waarschijnlijk al een barst in. Dus bedankt voor het degelijk verpakken! Qua timing kwam het ook allemaal goed uit, want de binnenhuis schilders waren net klaar.
 • Yehudi

  06 september 2016

   

  I am happy to receive the goods and "your lads" are fine fellows. Best wishes.
 • Yvonne

  20 april 2015

   

  Afgelopen dinsdag heeft de firma winfran de container uitgeladen.
  De auto is met een flatboy op de grond gezet en de rest met een kleine truck ons huis binnengebracht. Alles ging goed, we waren verbaasd hoe mooi U alles gestouwd had en dat toch nog elk item ingepakt was. U heeft nu 3 keer onze inboedel verhuisd naar volle tevredenheid. Onze dank

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Contact: +31 (0)317 466 466

Onze partners

Transpack Shipping Services LinkedinVolg ons op Twitter Volg ons

Loading...