« Terug

Vacature Chauffeur / Verhuizer (fulltime)

iStock-1169264502.jpg04 jan

Bongers Verhuizingen is op zoek naar een enthousiaste en leergierige verhuizer! Woon je in omgeving Wageningen (binnen de 30km), ben je een echte aanpakker én in het bezit van een C of CE-rijbewijs met code 95? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Lees snel verder:

Houd jij van variatie in je werk? Dan ben je bij Bongers verhuizingen aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur die in te zetten is om te verhuizen, maar ook om de lading te verplaatsen van A naar B en dus zelf te rijden. Wij als verhuisbedrijf komen door heel Nederland, Europa en zelfs over de hele wereld.

Wat ga je doen?

Bongers is als familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring een begrip in de Nederlandse en internationale verhuiswereld. Er wordt niet voor niets gezegd: Bongers lacht om iedere vracht! Dit houdt in dat je door heel Europa inzetbaar bent om onze klanten blij te maken met een zorgvuldige verhuizing. Van de nauwe straatjes in Parijs tot de uitgestrekte vlaktes in Italië. Om de verhuisgoederen op de juiste manier te kunnen vervoeren, moet er goed ingepakt, geladen en gelost worden en wordt er beroep gedaan op je handigheid bij de mensen thuis. Ieder huis is verschillend. De één heeft een verhuislift en bij de ander zullen de benen getraind moeten worden om een kleine afstand te lopen.

Bongers_thema2_Contact.jpg

Wat verwachten we?

Na de verhuizing wil iedereen heerlijk op de bank kunnen zitten en meteen gebruik kunnen maken van zijn meubels. Daarom zoeken we iemand die - naast het goed kunnen besturen van een vrachtwagen - ook ruimtelijk inzicht heeft voor het laden en lossen en zorgvuldig met andermans spullen om kan gaan. Je bent niet vies van hard werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit want ja, we maken soms wat meer uur. Uiteraard staat daar dan ook een vergoeding tegenover!

Wat kunt jij verwachten?

  • Een leuke werksfeer met een divers en gezellig team van zowel mannen als vrouwen.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederen vervoer.
  • Diversiteit in je werk, zowel de wegen die je rijdt als de klanten die je ontmoet.
  • Ruimte om je te kunnen ontwikkelen en door te kunnen groeien binnen ons familiebedrijf.

Solliciteer direct!

Dus, woon je in de omgeving van Wageningen (30km) en ben je opzoek naar een leuke, sfeervolle werkomgeving en een leuk team om mee te werken, twijfel dan niet langer en solliciteer bij Bongers verhuizingen! Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@bongers.nl en wie weet drinken we binnenkort een (virtueel) kopje koffie!

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven