« Terug

"Bongers was het eerste bedrijf dat spontaan aangaf eerst de situatie ter plekke te willen bekijken."

IMG-20181008-WA0001 (002).jpg21 apr

Mensen blij maken en onbezorgd hun waardevolle spullen laten verhuizen: dat zijn twee - misschien wel de belangrijkste - dingen waar het bij Bongers Verhuizingen om draait. Na afloop checken wij altijd bij de klant hoe de klant onze dienstverlening ervaren heeft. Is alles heel aangekomen? Was het op tijd? Zijn er nog verbeterpunten? Natalie, van beroep toetsdeskundige en al jaren samen met Paul, is één van die klanten. In dit artikel vertelt zij over haar ervaringen.

Wil je eerst wat over jezelf vertellen?

"Ik ben dus Natalie, van beroep toetsdeskundige en al een tijd samen met Paul, woordvoerder. Ik houd erg van lezen en bezit dus ook heel veel boeken. Ook muziek mag niet ontbreken: we hebben een jukebox met een ruime collectie singles en platen. Daarnaast tour ik graag op mooie dagen met onze prachtige Mustang uit 1966."

Hoe ben je bij Bongers terecht gekomen?

"Via een vergelijkingswebsite voor Verhuizers. Bongers was het eerste bedrijf dat spontaan aangaf eerst de situatie ter plekke te willen bekijken. Bij andere bedrijven had ik daar ook om gevraagd, maar die leken dat niet nodig te vinden. Zelfs niet toen ik aangaf dat zowel ons huis als de inboedel niet gezien moet worden als standaard."

Wat mocht er gedaan worden?

"Bongers heeft voor ons alle spullen ingepakt, ge(de)monteerd en verhuisd!"

Hoe verliep het contact?

"Vanaf het begin tot eind was Ernando ons eerste aanspreekpunt en dit verliep erg soepel. Maar ook een belletje naar de zaak was prettig, want ook daar bleek dat men wist wie wij waren en om welke verhuizing het ging."

"Ondanks dat er hard werd gewerkt, hing er een fijne sfeer."

Hoe heb je de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?

"Het team was erg professioneel en opereerde als een geoliede machine", vertelt Natalie. "Er was een duidelijke taakverdeling en er werd goed samengewerkt. Hardop werd er steeds gezegd waar ze waren en wat ze deden en bij het tillen en lastige werkzaamheden ondersteunden ze elkaar."

Wat viel je het meest op?

"Wat ik in ieder geval ontzettend fijn vond, was dat alles goed geluimd en vrolijk werd gedaan. Ondanks dat er hard werd gewerkt, hing er een fijne sfeer. En niks leek hen teveel: ze deden hun best om het ons naar de zin te maken."

Heb je ervaring met een vergelijkbare verhuispartij?

"Ja, zeker. Een vorige verhuizing met een ander bedrijf verliep beduidend minder soepel. Ook was de sfeer anders - minder vrolijk en opgewekt."

Heb je nog iets extra's toe te voegen?

"Als je offertes vergelijkt, zijn er nogal wat bedrijven die claimen dat ze ons voor veel minder geld kunnen verhuizen. Toch heb ik sterk het gevoel dat jullie elke cent waard zijn geweest!"

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven