« Terug

Karen koos voor Bongers

IMG_2573.jpg16 mrt

Verhuizen is een spannend proces. U wilt uw kostbare bezit niet zomaar aan iedere verhuizer overlaten en ook niet tegen elke prijs. Karen Strang vertelt hoe zij haar keuze in verhuisbedrijf heeft gemaakt. 

“Ik had eerst bij een lokaal verhuisbedrijf navraag gedaan, gewoonweg omdat iedereen in onze omgeving met deze partij verhuisde. Maar na de offerte, die wat ons betreft erg hoog uitviel, besloten we toch eens verder te kijken. 

Heleboel aanmeldingen

Ik vond een site waarop ik mijn verhuizing kon aanmelden en waar verhuisbedrijven vervolgens op konden reageren. Dat leek me wel wat. Ik meldde mijn verhuizing aan en kreeg een heleboel aanmeldingen, zelfs vanuit Londen. Het ging in ons geval namelijk om een internationale verhuizing, van Beusichem Nederland naar Poppel, net over de grens in België. 

"Het was de combinatie van een goede offerte en een heel prettig contact met de vertegenwoordiger die de wijzer naar hen deed uitslaan."

Bongers

Bongers reageerde ook op mijn aanmelding en deed dat met een aantrekkelijk aanbod. Ik had met meerdere partijen contact, maar Bongers won het uiteindelijk. Het was de combinatie van een goede offerte en een heel prettig contact met de vertegenwoordiger die de wijzer naar hen deed uitslaan. 

Ernando

Het prettige contact hadden we met Ernando. Hij kwam bij ons thuis langs, gaf ons veel informatie over de werkwijze van Bongers en had oor voor onze wensen. We hadden meteen een heel goed gevoel bij Ernando. Hij kwam vanaf het begin heel betrouwbaar over. Vooral door zijn manier van doen zijn we overstag gegaan. 

Niks was teveel

Tijdens dat eerste contact liep Ernando samen met ons het huis door om te kijken wat er allemaal verhuisd moest worden zodat hij een passende offerte kon opmaken. We gaven aan dat we nog veel spullen wilden opruimen, weggeven en verkopen voor die tijd en stelden als eis dat hij later nog eens zou terugkomen om een nieuwe inschatting en offerte te maken. Dat was geen enkel probleem voor Ernando en ook tijdens het hele verhuisproces konden we altijd bij hem terecht, niks was teveel. Echt top!”

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven