« Terug

Bongers Verhuizingen: 4 generaties ervaren verhuizers

Bongers_Bongers-Verhuizingen-4-generaties-ervaren-verhuizers_1.jpg16 jul

Rustig nadenken en de beste oplossing vinden. Daar zijn we bij Bongers Verhuizingen al sinds 1920 mee bezig. Hoe complex een verhuizing ook is, het schrikt ons niet af. Van apen naar Zweden, piano’s naar de Noordpool tot aan koetsen naar Australië: we hebben het allemaal naar de plek van bestemming gebracht.

Ervaren verhuizers

“Bongers Verhuizingen is in 1920 opgericht door mijn overgrootvader W.E.J. Bongers in Wageningen. Waar we nu nog steeds gehuisvest zijn”, aldus directeur Jaap Bongers. “Inmiddels zijn we 4 generaties verder en we zijn werkelijk overal geweest. Zelfs op de allerkleinste eilandjes in de Atlantische Oceaan wonen mensen die daar door ons naartoe zijn verhuisd. Je kunt ons dus zeker ervaren verhuizers noemen.”

Van paard en wagen tot aan het vliegtuig

De eerste klanten van Bongers waren voornamelijk bedrijven en particulieren in de buurt van Wageningen. We hielden ons toen vooral bezig met goederentransport. Met paard en wagen vervoerden we ijsblokken naar woningen. “We zijn begonnen met paard en wagen. Maar al snel werd dit vervoersmiddel vervangen door vrachtwagens. In de oorlog zelfs op hout gestookte. En al snel de wereld over per boten, treinen, vliegtuigen, noem maar op. We hebben al die jaren gebruik gemaakt van vrijwel alle mogelijke transportmiddelen”, aldus Jaap.

“In al die jaren hebben we geleerd dat er voor elk probleem wel een of meerdere oplossingen zijn.”

Waarmee kunnen wij helpen?

Spelenderwijs leren verhuizen

In de tijd dat zijn zoon J. Bongers het bedrijf overnam hielden we ons al voornamelijk bezig met verhuizingen. Zowel in Nederland als naar het buitenland. Zijn zoons Guus en Wim namen het bedrijf over in de jaren 70. “Ik sta sinds 2006 aan het roer van het verhuisbedrijf”, aldus Jaap. Hij heeft het verhuizersvak spelenderwijs geleerd. “Vanaf mijn zesde levensjaar hielp ik mijn vader mee met het inpakken van dozen. Later werkte ik tijdens vakanties bij het bedrijf en sinds die tijd wist ik vrijwel zeker dat ik het bedrijf wilde overnemen.”

Uw inboedel komt altijd veilig thuis

Op dit moment werken er rond de 15 mensen bij Bongers. Nog steeds geldt de aanpak van bijna honderd jaar geleden: niet denken in problemen maar in oplossingen. Jaap: “In al die jaren hebben we geleerd dat er voor elk probleem wel een of meerdere oplossingen zijn.” U kunt dus met een gerust hart uw verhuizingen door ons laten regelen. Uw inboedel komt altijd veilig thuis.

Waarmee kunnen wij helpen?

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven