« Terug

Bongers Verhuizingen: jarenlange ervaring betekent kennis en kwaliteit

Bongers_Bongers-Verhuizinge-jarenlange-ervaring-betekent-kennis-en-kwaliteit.jpg05 nov

Als het woord ‘verhuizen’ valt, breekt bij veel mensen het zweet uit. Mensen associëren verhuizingen over het algemeen met stress, chaos en rugpijn. Bij Bongers Verhuizingen zien we dit anders. Met bijna 100 jaar ervaring in de meest complexe verhuizingen, is verhuizen voor ons geen spannende klus meer. Alle facetten van het vak zijn steeds weer doorgegeven van vader op zoon en nog verder uitgebreid door nieuwe ervaringen. Wij zorgen ervoor dat u zich snel in uw nieuwe woning thuis voelt.

Erkende Verhuizer

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over het verhuizersvak, hebben we het keurmerk Erkende Verhuizer gekregen. U kunt dus rekenen op kwaliteit en zekerheid, want we voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Het keurmerk houdt onder andere in dat we volgens vaste algemene voorwaarden werken, bijvoorbeeld de standaard allriskverzekeringen voor verhuizingen binnen Nederland.

“De chauffeurs mogen dan stoere bonken zijn, de lading wordt vertroeteld, want het is hun trots om kneusjes te vermijden.”

Waarmee kunnen wij helpen?

Bongers Verhuizingen

Bij Bongers Verhuizingen streven we ernaar de kwaliteit van uw verhuizing te allen tijde te waarborgen. Dit doen we door naar uw wensen te luisteren en u verhuistips te geven. Wij helpen u waar nodig en kunnen ook de gehele verhuizing van u overnemen. Bij een complete ontzorging organiseren wij de verhuizing, pakken wij uw inboedel in, laden en lossen het en pakken het weer uit op plaats van bestemming. Wij zetten eveneens graag uw meubilair in elkaar en hangen uw schilderijen op, met onze handyman service.

Apen naar Zweden

Onze veelzijdige kennis en vaardigheden binnen het verhuizersvak hebben we onder andere opgebouwd doordat we naast ‘normale’ verhuizingen, veel ervaring hebben met zeer bijzondere verhuizingen. In het artikel “Apen naar Zweden”, dat verscheen in de regionale nieuwsbladen in 1960, wordt één van die verhuizingen beschreven. Grootvader J. Bongers transporteerde toen apen naar een laboratorium in Stockholm, wat op een ‘aapvriendelijke’ wijze moest gebeuren: “De chauffeurs mogen dan stoere bonken zijn, de lading wordt vertroeteld, want het is hun trots om kneusjes te vermijden.” Ook na het transport lag er nog een taak op hen te wachten: “(…)dat het nog wel enkele weken duurt voordat de apengeur ondanks intensief spuiten met luchtverfrissingsmiddelen, uit de wagen is verdwenen.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bongers Verhuizingen? Op de website kunt u lezen wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Waarmee kunnen wij helpen?

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven