« Terug

Om als verhuisbedrijf te overleven is innoveren noodzakelijk

Bongers_Om-als-verhuisbedrijf-te-overleven-is-innoveren-noodzakelijk_2.jpg31 dec

Familiebedrijf Bongers Verhuizingen in Wageningen, bestaat al sinds 1920. Voor nationale verhuizingen, internationale verhuizingen en bedrijfsverhuizingen zijn we bijna 100 jaar een ideale partner gebleken. “Onder andere door onze persoonlijke, flexibele en daadkrachtige aanpak hebben we het zolang volgehouden”, aldus Jaap Bongers, 4e generatie directeur bij Bongers Verhuizingen.

Bongers Verhuizingen

Een van de belangrijke eigenschappen van Bongers Verhuizingen, waardoor we het al die jaren hebben overleefd, is de drang naar innovatie en modernisatie. Geen van de Bongers’ is ooit achteruit gedeinsd voor nieuwe uitdagingen. Zo maakte J. Bongers in de jaren 60 een bijzondere constructie waarmee een piano gemakkelijker vervoerd kon worden.

“Het is belangrijk om steeds met nieuwe, praktische ideeën te komen. Zo kunnen we onze klanten zo goed mogelijk ontzorgen.”

Waarmee kunnen wij helpen?

“De heer Bongers ontwierp toen een eenvoudig frame, waarin een piano klem gezet kon worden. Vervolgens werden de instrumenten achter elkaar in een vrachtwagen geschoven en met dekens muurvast gezet. De frames werden bij aankomst in Zweden losgemaakt en konden opnieuw worden gebruikt. Dat bleek een enorme kostenbesparing. Het is Bongers’ hobby dergelijke stunts voor zijn klanten te bedenken” (1960.)

Moderne opslagloods

Voor Jaap is innoveren eveneens zeer belangrijk. Zo heeft hij de opslagloods uiterst modern ingericht, met een geautomatiseerd systeem dat de vochtigheidsgraad en de temperatuur nauwlettend in de gaten houdt. Uw inboedel bevindt zich hierdoor in een gecontroleerd klimaat. Verder beschikt de loods over een aanzienlijk betrouwbaar beveiligingssysteem en er hangen brandmelders die in directe verbinding staan met de meldkamer van de brandweer.

Piano naar Frankrijk

Tijdens verhuizingen verzinnen we eveneens geregeld nieuwe constructies. In dit voorbeeld gaat het wederom om de piano. De eigenaresse, een lerares Frans die naar Frankrijk wilde verhuizen, maakte zich zorgen over haar piano. Hij stond namelijk op de eerste verdieping van haar huis en ze was er ook heel zuinig op. “De piano mocht absoluut niet op zijn kant in de lift worden gezet. Dus we bevestigden een extra lang plateau op de lift, zodat de piano er rechtop ingezet kon worden,” aldus Jaap. Uiteindelijk was de piano veilig aangekomen in zijn nieuwe huis in Frankrijk. “Het is belangrijk om steeds met nieuwe, praktische ideeën te komen. Zo kunnen we onze klanten zo goed mogelijk ontzorgen.”

Waarmee kunnen wij helpen?

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven