« Terug

Wanneer is het belangrijk een verhuisbedrijf in te schakelen?

Bongers_Wanneer-is-het-belangrijk-een-verhuisbedrijf-in-te-schakelen_2.jpg25 feb

Gaat u binnenkort verhuizen en ziet u op tegen de organisatie, het inpakken, het vervoer, ofwel alles wat erbij komt kijken? Dan is het wellicht een goed idee om Bongers Verhuizingen in te schakelen. “Al sinds 1920 regelt ons familiebedrijf verhuizingen op maat. Waar klanten ook naartoe gaan, hun inboedel komt veilig thuis”, aldus Jaap Bongers, eigenaar van Bongers Verhuizingen.

Verhuistips

Voor zowel complexe als eenvoudige verhuizingen kunt u ons inschakelen. Wij kunnen u gedeeltelijk ondersteunen, maar ook volledig ontzorgen. Die beslissing laten we aan u over. Misschien denkt u “Ik heb zo’n klein huis, ik kan het zelf wel.” Toch is het een goed idee om ons te benaderen voor professioneel advies. Met de verhuistips die we u kunnen meegeven, voorkomen we dat uw inboedel stukgaat of vies wordt. Denkt u er bijvoorbeeld aan om de koelkast en diepvries te ontdooien, de Cd-speler vast te zetten, het stoomstrijkijzer leeg te maken of uw bloempotten schoon te maken?

Waarmee kunnen wij helpen?

Verhuizen naar buitenland

Als u gaat verhuizen naar het buitenland is het zeer verstandig ons in te schakelen. Wij zijn overal ter wereld geweest en weten precies wat we moeten doen en bij wie we moeten zijn. Welke spullen mag u absoluut niet meenemen naar het betreffende land? Welke verzekering is verstandig om af te sluiten? Hoe licht u de douane op de juiste wijze in over uw inboedel? Welke inpakinstructies zijn er voor het vliegtuig, de boot of de vrachtwagen? Op dergelijke vragen kunnen wij allemaal antwoord geven. Een ander groot voordeel wanneer u ons inschakelt is de opslagmogelijkheid die wij bieden. Zolang u in het buitenland bent staan de spullen die u achter moet laten, bij ons in de opslagloods. Veilig in containers opgeborgen, maar makkelijk bereikbaar als u er toch iets uit nodig heeft, tijdens een verlof, of als de kinderen terugkeren voor hun studie.

Senioren verhuizingen

Voor de ouderen onder ons staan we eveneens steevast klaar. Wij bieden een speciale senioren verhuisservice aan, waarbij we ouderen intensief begeleiden. Vaak verhuizen ze naar een kleinere woning, waardoor ze niet al hun eigendommen mee kunnen nemen. Wij helpen hen hiervoor een nieuwe bestemming te vinden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Bongers Verhuizingen? Bezoek dan onze website. U kunt ons eveneens benaderen per telefoon en via de cloud. Onze deskundige medewerkers beantwoorden al uw vragen en geven u graag advies.

Waarmee kunnen wij helpen?

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven