« Terug

Gaat u verhuizen naar Nederland?

Bongers_Thema2_Blog5Foto1.jpg13 apr

Wilt u verhuizen naar Nederland? Bongers heeft over heel de wereld nauw contact met agenten die regelen dat uw inboedel veilig in Nederland aankomt. Wij vragen verschillende offertes op zodat we de agent kunnen kiezen die de beste, snelste en daarmee voordeligste oplossing biedt. Als uw inboedel eenmaal in de Rotterdamse haven is aangekomen zorgen wij dat deze veilig op de juiste plek in uw nieuwe huis terechtkomt. “Wij zijn voor de klant het aanspreekpunt. De gehele organisatie ligt bij ons. Zo kunnen we hem of haar ontzorgen”, aldus Jaap Bongers.

Verhuizen naar Nederland

“We verhuizen veelal terugkerende Nederlanders of expats naar Nederland. In de Rotterdamse haven komen wekelijks containers binnen met inboedel van onze klanten. Soms zitten er meerdere inboedels in één container als deze niet veel kuub innemen. Dit bespaart een hoop kosten. Wij regelen vervolgens alles netjes bij de douane en nemen de inboedel mee naar de nieuwe woning”, aldus Jaap.

Meer weten voordat u gaat verhuizen? ▸

Wonen in Nederland

Voor buitenlanders is het fijn om in Nederland te wonen. Alle voorzieningen zijn in de buurt en vrijwel iedereen spreekt Engels. Buiten Amsterdam en Rotterdam vallen de dagelijkse kosten ook wel mee. Er zijn echter wel wat culturele aspecten waar u aan moet wennen. Zeker als u bijvoorbeeld uit het Verenigd Koninkrijk komt. Nederlanders zijn heel direct en zeggen wat ze denken. Als hen iets niet bevalt vertellen ze dat recht in uw gezicht. Dit wordt niet als onbeleefd ervaren.

Verder zijn Nederlanders bemoeizuchtig. Ze geven graag hun mening. Gevraagd en ongevraagd. Maar over het algemeen staan ze wel klaar om u te helpen als u een probleem heeft.

Meer informatie

Wilt u meer weten over verhuizen naar of wonen in Nederland? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we geven u graag het best mogelijke advies. Niet alleen over de verhuizing zelf, maar ook over het papierwerk dat erbij komt kijken.

Meer weten voordat u gaat verhuizen? ▸

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven