Home ›› Verhuisliften

Verhuisliften bij Bongers Verhuizingen huren

Gaat u verhuizen? Dan kunnen verhuishulpmiddelen zoals verhuisliften op de dag van de verhuizing zeer praktisch zijn. Lees wat een verhuislift is, welke soorten er zijn en waarom dit type lift huren de moeite waard is. Bongers Verhuizingen heeft al decennia lang ervaring met nationaal en internationaal verhuizen. Wij leggen u in dit artikel graag uit wat u minimaal zou moeten weten of verhuisliften en hun mogelijkheden. Zo weet u direct of u er tijdig eentje wilt reserveren voor die aankomende spannende verhuisdag.

verhuisliften

Neem contact op ▸

Verhuisliften: Wat zijn het eigenlijk?

Een verhuislift wordt ook wel een ladderlift genoemd. Verhuisliften lijken namelijk op een ladder. De onderzijde van de ladder kan zowel op de grond als op een voertuig staan. Verhuisliften zijn verder uitgerust met een plateau dat via de ladder omhoog en omlaag beweegt. Hierop kunt u uw verhuisdozen en andere spullen plaatsen. Het plateau wordt voor optimaal gebruiksgemak met een druk op de knop bediend.

De afmeting van het plateau bepaalt daarnaast hoeveel persoonlijke spullen u er tegelijkertijd op kunt plaatsen. Hierbij dient u wel nog rekening te houden met het maximale gewicht dat de verhuislift met het plateau aankan.

Verhuisliften: Welke soorten zijn er?

Bij Bongers Verhuizingen kunt u twee soorten verhuisliften reserveren: de lift tot maximaal 3 verdiepingen en de lift tot maximaal 7 verdiepingen. Het verschil tussen de twee verhuisliften is dat die tot maximaal 3 verdiepingen met de poten van de ladder op de grond staat. Het plateau dat van boven naar beneden komt en volgeladen is, wordt dus vanaf de grond weer leeggemaakt. Deze verhuislift is geschikt voor een verhuizing vanaf de eerste, tweede of derde verdieping.

Verhuisliften tot maximaal 7 verdiepingen gaan nog wat hoger. Dat betekent dat u ook voor een verhuizing vanaf de vierde, vijfde, zesde of zevende etage de handige lift kunt reserveren. De ladder is vanaf het vervoermiddel te draaien en uit te schuiven, zodat het een raam op uw verdieping kan bereiken. Het plateau gaat weer naar beneden tot een praktische reikhoogte. Het leeghalen van het plateau gebeurt vervolgens zo dicht mogelijk bij de verhuiswagen.

Waarom het huren van een verhuislift overwegen?

De twee verhuisliften tot en met de derde of zevende verdieping maken verhuizen een stuk aangenamer. Behalve het logische gemak dat de verhuizingslift oplevert, is het ook veiliger en ergonomischer. U hoeft namelijk minder diep te bukken en uw rug te belasten. En de hoogte waarmee u rekening moet houden om uw spullen op te tillen en het plateau te bereiken is die van uw raam.

Ook zware dozen of onhandige/breekbare voorwerpen (kunst, meubilair, sportattributen, muziekinstrumenten) een gevaarlijke trap aftillen is verleden tijd. De langere tijd die met alles handmatig verhuizen gepaard gaat, wint u dus terug door het huren van een verhuislift. Verhuizen kost dan nog steeds tijd, maar wel veel minder met de juiste hulpmiddelen van Bongers Verhuizingen.

Wat kost een verhuislift huren?

Een verhuislift huren bij Bongers Verhuizingen doet u per uur. De minimale huur van beide verhuisliften is altijd twee volledige uren. De lift tot en met drie verdiepingen kost 60 euro per uur en die tot en met zeven verdiepingen kost 75 euro per uur. Voor het huren van verhuisliften bent u dus minimaal 120 euro kwijt.

Afhankelijk van de grootte van de inboedel die u wilt verhuizen, is de verhuizingslift voor een tijdsduur twee uur reserveren meestal voldoende. Bij huishoudens van grotere gezinnen of een combinatie met een bedrijfsinboedel kan er meer tijd nodig zijn om de belangrijkste spullen met het plateau naar de begane grond te vervoeren.

verhuisliften verhuizing

Neem contact op ▸

Verhuishulp regelen? Bongers inhuren!

Na het zelf inpakken van uw spullen kan het handig zijn om uw spierkracht te bewaren voor het weer uitpakken van de verhuisdozen. Ook voor een extra paar handen tijdens het laden en lossen van de verhuiswagen kunt u bij Bongers Verhuizingen terecht. Wij bieden zelfs een inpak service aan. En ook een demontage service om uw meubilair schadevrij uit elkaar te halen behoort tot de mogelijkheden. Niet alles bij de verhuizing hoeft op uw schouders te rusten en dat voelt geruststellend.

Ook gebruik maken van een handige verhuislift als ideale oplossing en snelle verhuishulp? Neem contact op met Bongers Verhuizingen. Vergeet daarnaast onze verhuistips niet te raadplegen. Hiermee kunt u de stress die een verhuizing meestal oplevert enorm verminderen.

Neem contact op

Scroll naar boven