Scholen

In de regio Wageningen heeft Bongers Verhuizingen veel referenties. Van basisscholen tot hogescholen en universiteiten. Met diverse onderwijsinstellingen heeft Bongers Verhuizingen meerjarige raamcontracten die inhouden dat alle verhuisbewegingen door het jaar heen worden uitgevoerd.

Naast de reguliere verhuizingen voeren wij ook complete herhuisvestingsprojecten uit. Hierbij kan gedacht worden aan prakticumlokalen, computerruimtes, servers, bibliotheken en mediatheken. Ook de stellingen, kasten en racks kunnen worden verhuisd. De apparatuur uit de practicum- en computerlokalen zijn gevoelig en kwetsbaar. Bongers Verhuizingen weet wat de beste manier van inpakken is en beschikt over de meest uiteenlopende verpakkingsmaterialen.

Schoolvakanties

Planning en draaiboek zijn bij iedere verhuizing leidend. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, kan ervoor gekozen worden deze buiten de lesuren te laten plaatsvinden. Uiteraard zijn de schoolvakanties uiterst geschikt voor het verhuizen van een onderwijsinstelling.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Verhuizen voor bedrijven

neem contact op ▸

 

WAT MOGEN WIJ VOOR U VERHUIZEN?

vraag een offerte aan ▸
Scroll naar boven