Commerciële goederen

De expeditie van commerciële goederen betekent meer dan het boeken van laadruimte. Bongers verzorgt de expeditie voor een breed scala aan klanten met een grote verscheidenheid aan producten. Het vervoer wordt op basis van product, budget en gewenste snelheid op een zo efficiënt mogelijke wijze geregeld.

Op basis van zowel eenmalige als vaste afspraken worden door Bongers zowel kleine als grotere partijen commerciële goederen, op de meest gunstige wijze, naar hun uiteindelijke bestemming getransporteerd. Bongers verzorgt deze transporten voornamelijk voor bedrijven, maar desgewenst ook voor particulieren. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens vooraf vastgelegde afspraken, snel, veilig en kostenefficiënt. Omdat we alle specialistische kennis in huis hebben en onze mensen zich kunnen inleven in de wensen van de klant betekent ook dit deel van onze dienstverlening maatwerk. 

De werkzaamheden kunnen naar wens van (lucht-)haven tot (lucht-)haven, van terminal tot terminal als van huis tot huis, in- of exclusief inklaring, verpakken en uitpakken, etc. worden verzorgd.
Voor de uitvoering wordt uitsluitend gebruik gemaakt van betrouwbare en erkende rederijen, luchtvaartmaatschappijen, vervoerders en internationale agenten.

Expeditie – een breed vakgebied waar Bongers de weg in kent

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Verhuizen voor bedrijven

neem contact op ▸

 

WAT MOGEN WIJ VOOR U VERHUIZEN?

vraag een offerte aan ▸
Scroll naar boven