Kunst en antiek

Het vervoer van kunst en antiek vraagt om deskundigheid en inzicht. Bongers heeft deze deskundigheid in huis en verzorgt het verhuizen van kunst en antiek van ‘klant tot klant’, van ‘galerie tot klant’ of van ‘opslagdepot tot klant’. Wereldwijd, ongeacht de waarde en de kwetsbaarheid van de te vervoeren stukken. Of het nu gaat om grootschalige collecties of om één kunstwerk van een particulier.

Kunst en antiek vragen om gevoel, inzicht, kennis en kunde – een aantal kernwaardes waarover Bongers beschikt en waarmee zowel de zakelijke als de particuliere kunstwereld worden bediend. Elk individueel stuk vertegenwoordigt zowel een emotionele als commerciële waarde en verdient daardoor extra zorg en aandacht. Een mix aan factoren, zoals een deskundige verpakking, speciale klimatologische voorzieningen, veiligheid en gevoel voor de omstandigheden vormen de basis voor een deze service.

Daar waar wij trachten zoveel mogelijk online te werken, is dit een van de specialismen die nog persoonlijke aandacht, voorbereiding en nauwkeurige persoonlijke begeleiding vergt. Er zijn tenslotte vaak meerdere partijen bij betrokken zoals de huidige en de nieuwe eigenaar maar ook de verzekeraar die specifieke eisen kan stellen aan het vervoer en de verpakking. Met Bongers bent u verzekerd van deze persoonlijke zorg en aandacht. Stuur ons een email met uw wensen of neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek en een inspectie en overtuig uzelf. 

Het verhuizen van kunst en antiek is een specialiteit!

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Verhuizen voor bedrijven

neem contact op ▸

 

HEEFT U VRAGEN?

neem contact op ▸
Scroll naar boven