Tentoonstellingen

Bongers is al jaren betrokken bij het verhuizen van goederen ten behoeve van tentoonstellingen. Een van de belangrijkste kenmerken hiervan is een strak tijdschema, kennis van douanevoorschriften en de erkenning van de tentoonstellingscentra. Deskundigheid en een strak schema zijn hierbij noodzakelijk.

Goederen voor tentoonstellingen vragen om een strakke begeleiding en kennis van zaken. De goederen dienen op een tijdelijke basis te worden ingevoerd om betaling van onnodige invoerrechten te voorkomen. Bongers heeft een eigen declaratieafdeling met kennis van zaken. Het verhuizen naar en de aflevering bij het expositiecentrum, dient altijd in overleg met de organisatie te geschieden. 

De medewerkers van Bongers helpen u naargelang alleen met het verhuizen of zelfs met de gehele planning. Zeker wanneer het een incidentele aangelegenheid is kunt u vertrouwen op ons vakmanschap. Zodra het geregeld voorkomt kunt u zelfs overwegen om de gehele logistiek uit te besteden. Tussentijds kunnen wij alles opslaan. Niet alleen in Nederland maar door onze nauwe samenwerking met vaste agenten is dit ook lokaal wereldwijd mogelijk. Vaste monteurs kunnen naargelang zelfs worden ingevlogen om wereldwijd ook met het zelfde team alles binnen de gestelde termijnen op te bouwen en weer af te breken.

Met Bongers weet u dat uw exposities tijdig beschikbaar zijn!

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Verhuizen voor bedrijven

neem contact op ▸

 

WAT MOGEN WIJ VOOR U VERHUIZEN?

vraag een offerte aan ▸
Scroll naar boven