Internationaal verhuizen

Laat u het vertrouwde Nederland achter en trekt u de wijde wereld in? Dan is het verstandig om de hulp van een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in te schakelen. Wij verzorgen al jaren internationale verhuizingen. Sinds onze oprichting in 1920 hebben we verhuizingen geregeld naar vrijwel alle landen ter wereld. Waar u ook naartoe wilt verhuizen, wij kennen de betrouwbaarste, snelste of meest voordelige weg naar uw nieuwe thuis.

Zo zorgen we ervoor dat uw inboedel veilig in uw nieuwe thuisland aankomt

  • Ter land, ter zee of in de lucht: wij weten precies wat er allemaal bij komt kijken als uw inboedel per vrachtwagen, boot of vliegtuig verhuisd moet worden. Samen zoeken we naar de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.
  • Flexibel verhuizen: u bepaalt zelf waarmee wij u ondersteunen tijdens de verhuizing.
  • Full service internationaal verhuizen: wij ontzorgen u volledig, door de gehele organisatie en de verhuizing op ons te nemen.

Opslagruimte nodig?

Wij hebben een grote loods waarin u uw inboedel (tijdelijk) kunt opslaan. Wanneer het nodig is kunt u uw inboedel zelfs jarenlang bij ons achterlaten. Daar hebben wij alle ruimte voor. Wij slaan uw eigendommen op in containers in een veilige hightech omgeving, of kleinere hoeveelheden in de aloude houten kisten. Lees meer ▸

Verzekering

Bij internationaal verhuizen zijn meestal veel externe partijen betrokken, met allen hun eigen vervoers- en handelscondities. Deze condities sluiten, in de meeste gevallen, aansprakelijkheid bij schade geheel uit. Daarom is het verstandig om u goed te verzekeren. U kunt bij ons alle risico’s die met internationaal verhuizen gepaard gaan afdekken. Lees meer ▸

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 

TE VEEL SPULLEN OM MEE TE NEMEN?

Kies voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel!

lees meer ▸

Internationale verhuizing

Bongers is de meest ideale partner om uw internationale verhuizing te verzorgen. De veelzijdigheid van aangeboden diensten maakt ons uniek. Waar u ook naar toe wilt verhuizen, wij kennen de betrouwbaarste, snelste en vooral de meest voordelige weg naar uw bestemming.

Onze medewerkers op kantoor komen uit de internationale verhuis- en transportwereld. Door deze jarenlange ervaring hebben zij de kennis en kunde in huis om voor elk type inboedel de meest voordelige internationale verhuizing uit te werken. Al naar gelang uw wensen en het budget, kan de internationale verhuizing volledig of samen met u, door ons worden verzorgd.

Goedkoop internationaal verhuizen

Een van de voordelige opties en toch nog de zekerheid dat uw inboedel tijdig en zonder risico op de plaats van uw nieuwe bestemming komt is door het gedeeltelijk zelf te doen. U vult online ons offerteformulier in en samen met u gaan wij kijken welke spullen allemaal echt verhuisd moeten worden. U betaalt dus nooit te veel.

Het inpakken van alle gewone spullen kunt u zelf. Wij geven u de juiste inpakinstructies en uiteraard professionele verhuisdozen. Uw meest breekbare en kostbare spullen worden door ons vakkundig ingepakt. Wij gebruiken grote verhuiscontainers die u samen deelt met anderen waardoor u bepaalde kosten deelt. Op deze manier zijn er al honderden tevreden klanten internationaal verhuisd en u voorgegaan voor minder dan 1000 euro.

Full service internationaal verhuizen

Bij een volledig verzorgde internationale verhuizing zullen onze verpakkers al uw breekbare en dierbare spullen inpakken in speciaal hiervoor ontworpen verhuisdozen. Het meubilair wordt daar waar nodig gedemonteerd. Ook worden alle meubelstukken verpakt met speciaal verpakkingsmateriaal zoals karton en speciale kartonnen kratten. Hierna zullen alle verpakte spullen in een maatkist of een container worden geladen. Op basis van het volume van uw goederen zullen wij u een voorstel doen voor de meest gunstige wijze van verscheping. 

De prijzen voor een internationale verhuizing kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot een veelvoud daarvan. Voor u is het van groot belang dat u niet te veel betaalt en daar kunt u bij ons op rekenen. U ontvangt daarom van ons vooraf een gedetailleerde offerte met een duidelijke omschrijving van wat u mag verwachten. Wij zorgen ervoor dat u uw budget niet overschrijdt en dat u waar krijgt voor uw geld. Dat is de garantie die wij u geven.

Scroll naar boven