Sluit navigatie

Emigreren naar Amerika

Gaat u binnenkort emigreren naar Amerika en zoekt u een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf die uw zorgen uit handen neemt? Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland, ook Amerika is voor ons daarom bekend terrein.

Indien u gaat emigreren naar Amerika komt daar veel bij kijken, zeker het aanvragen van een Visum of Green Card is een hele klus. Heeft u een huisdier, ook die kunt u meenemen. Bij Bongers zijn wij hierin gespecialiseerd en staat u en uw gezin centraal. U ontvangt een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes en volledig transparant. De mensen van Bongers kennen de processen goed en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast bieden wij u uitstekende verzekeringen met 100% dekking tegen scherpe prijzen.

Waarom emigreren met Bongers?

Indien u gaat emigreren naar Amerika komt er veel informatie op u af, zoals douaneformaliteiten en andere regelgeving omtrent het invoeren van uw verhuisgoederen. Bij Bongers is uw emigratie maatwerk en begeleiden wij u in dit proces. 

Bongers staat voor: 

  • Betrouwbaar en vakkundig 
  • Specialist in emigraties 
  • Heldere uitleg over alle procedures 
  • Uitstekende en betaalbare verzekeringen 

Met Bongers emigreert u zonder zorgen en professioneel. Wij verpakken uw kostbare goederen zoals schilderijen en antiek zeewaardig, deskundig en professioneel. Wilt u uw auto of andere motorvoertuigen meenemen, ook dit verzorgen wij. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste douane formaliteiten. Laat u door ons altijd eerst informeren over de mogelijkheden en kosten hiervan. Emigreren naar Amerika doet u zorgeloos met Bongers en ook in Amerika hanteren wij de hoge kwaliteitsnormen die u van ons verwacht.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 

Social media

Blijf up-to-date door ons te volgen!

inschrijven nieuwsbrief ▸

Certificeringen

Wij werken graag gecertificeerd en zijn aangesloten bij vakverenigingen.

Wij zijn Erkende VerhuizersWij zijn lid van de International Association of Movers (IAM)Wij werken met RedSky Mobility Solutions

Contactgegevens

Nudepark 75
6702 DZ Wageningen 

Telefoon  +31 (0)317 466 466
Fax  +31 (0)317 466 469
E-mail  info@bongers.nl

Scroll naar boven