Emigreren naar Curaçao

U staat op het punt de stap te nemen om te emigreren naar Curaçao. Bij emigreren naar Curaçao komt veel kijken. Bongers begeleidt en adviseert u hierin en heeft de juiste kennis en expertise.

Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland, ook Curaçao is voor ons bekend terrein en wij reiken u graag de helpende hand. Bongers is gespecialiseerd in overzeese container verhuizingen en geeft u een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes en volledig transparant.

Waarom emigreren naar Curaçao met Bongers?

Indien u gaat emigreren naar Curaçao komt er veel informatie op u af, zoals douaneformaliteiten en regelgeving omtrent het invoeren van uw verhuisgoederen. Bij Bongers is uw emigratie maatwerk en begeleiden wij u in dit proces. 

Bongers staat voor:

  • Betrouwbaar en vakkundig 
  • Specialist in overzeese verhuizingen 
  • Heldere uitleg over alle procedures 
  • Uitstekende en betaalbare verzekeringen 

Met Bongers emigreert u zonder zorgen en professioneel naar Curaçao. Wij verpakken uw kostbare goederen zoals schilderijen en antiek zeewaardig en deskundig, uw goederen komen aan zoals u ze heeft achtergelaten. Wilt u uw auto of andere motorvoertuigen meenemen, dit is geen probleem en ook dit verzorgen wij. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste douane formaliteiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Emigreren naar Curaçao doet u zorgeloos met Bongers en ook in Curaçao hanteren wij de hoge kwaliteitsnormen die u van ons verwacht.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 
Scroll naar boven