Sluit navigatie

Emigreren naar Curaçao

U staat op het punt de stap te nemen om te emigreren naar Curaçao. Bij emigreren naar Curaçao komt veel kijken. Bongers begeleidt en adviseert u hierin en heeft de juiste kennis en expertise.

Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland, ook Curaçao is voor ons bekend terrein en wij reiken u graag de helpende hand. Bongers is gespecialiseerd in overzeese container verhuizingen en geeft u een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes en volledig transparant.

Waarom emigreren naar Curaçao met Bongers?

Indien u gaat emigreren naar Curaçao komt er veel informatie op u af, zoals douaneformaliteiten en regelgeving omtrent het invoeren van uw verhuisgoederen. Bij Bongers is uw emigratie maatwerk en begeleiden wij u in dit proces. 

Bongers staat voor:

  • Betrouwbaar en vakkundig 
  • Specialist in overzeese verhuizingen 
  • Heldere uitleg over alle procedures 
  • Uitstekende en betaalbare verzekeringen 

Met Bongers emigreert u zonder zorgen en professioneel naar Curaçao. Wij verpakken uw kostbare goederen zoals schilderijen en antiek zeewaardig en deskundig, uw goederen komen aan zoals u ze heeft achtergelaten. Wilt u uw auto of andere motorvoertuigen meenemen, dit is geen probleem en ook dit verzorgen wij. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste douane formaliteiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Emigreren naar Curaçao doet u zorgeloos met Bongers en ook in Curaçao hanteren wij de hoge kwaliteitsnormen die u van ons verwacht.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 

Social media

Blijf up-to-date door ons te volgen!

inschrijven nieuwsbrief ▸

Certificeringen

Wij werken graag gecertificeerd en zijn aangesloten bij vakverenigingen.

Wij zijn Erkende VerhuizersWij zijn lid van de International Association of Movers (IAM)Wij werken met RedSky Mobility Solutions

Contactgegevens

Nudepark 75
6702 DZ Wageningen 

Telefoon  +31 (0)317 466 466
Fax  +31 (0)317 466 469
E-mail  info@bongers.nl

Scroll naar boven