Emigreren naar Duitsland

Overweegt u om te emigreren naar Duitsland? Er dient een hoop geregeld te worden voor een verhuizing naar Duitsland. Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland, waaronder Duitsland.

Bongers is uw erkende internationale verhuispartner, gespecialiseerd in buitenland verhuizingen. Wij geven u een duidelijk en helder advies en verzorgen uw verhuizing van A tot Z.

Waarom u met Bongers emigreert naar Duitsland

Indien u gaat emigreren naar Duitsland wilt u dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Er zijn veel punten waar u aan moet denken en er komt veel informatie op u af. Bij Bongers komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wij zijn op de hoogte van alle formaliteiten zodat wij u vooraf goed kunnen informeren over bepaalde toelages zoals de tolheffing (MAUT). 

Bongers staat voor: 

  • Betrouwbaar en vakkundig geseald verpakt zonder meerkosten 
  • Specialist in wereldwijde bestemmingen 
  • Meer dan 20 jaar ervaring 
  • Uitstekende dekking en betaalbare verzekeringen

Met Bongers emigreert u zonder zorgen naar Duitsland. Wij verpakken uw kostbare goederen zoals meubilair, servies, schilderijen en antiek op zorgvuldige en gesealde wijze. Uw goederen komen aan zoals u ze achtergelaten heeft. Wilt u uw auto of andere motorvoertuigen meenemen, dit is geen probleem en ook dit verzorgen wij. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste douane formaliteiten. Wist u trouwens dat het in Duitsland gebruikelijk is om de keuken mee te verhuizen? De kans is dus groot dat u geen keuken aantreft. Wij informeren u uiteraard graag over de mogelijkheden. 

Emigreren naar Duitsland doet u zorgeloos met Bongers en ook in Duitsland hanteren wij de hoge kwaliteitsnormen die u van ons verwacht. 

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 
Scroll naar boven