Internationale verhuizing

Bongers is de meest ideale partner om uw internationale verhuizing te verzorgen. De veelzijdigheid van aangeboden diensten maakt ons uniek. Waar u ook naar toe wilt verhuizen, wij kennen de betrouwbaarste, snelste en vooral de meest voordelige weg naar uw bestemming.

Onze medewerkers op kantoor komen uit de internationale verhuis- en transportwereld. Door deze jarenlange ervaring hebben zij de kennis en kunde in huis om voor elk type inboedel de meest voordelige internationale verhuizing uit te werken. Al naar gelang uw wensen en het budget, kan de internationale verhuizing volledig of samen met u, door ons worden verzorgd.

Goedkoop internationaal verhuizen

Een van de voordelige opties en toch nog de zekerheid dat uw inboedel tijdig en zonder risico op de plaats van uw nieuwe bestemming komt is door het gedeeltelijk zelf te doen. U vult online ons offerteformulier in en samen met u gaan wij kijken welke spullen allemaal echt verhuisd moeten worden. U betaalt dus nooit te veel.

Het inpakken van alle gewone spullen kunt u zelf. Wij geven u de juiste inpakinstructies en uiteraard professionele verhuisdozen. Uw meest breekbare en kostbare spullen worden door ons vakkundig ingepakt. Wij gebruiken grote verhuiscontainers die u samen deelt met anderen waardoor u bepaalde kosten deelt. Op deze manier zijn er al honderden tevreden klanten internationaal verhuisd en u voorgegaan voor minder dan 1000 euro.

Full service internationaal verhuizen

Bij een volledig verzorgde internationale verhuizing zullen onze verpakkers al uw breekbare en dierbare spullen inpakken in speciaal hiervoor ontworpen verhuisdozen. Het meubilair wordt daar waar nodig gedemonteerd. Ook worden alle meubelstukken verpakt met speciaal verpakkingsmateriaal zoals karton en speciale kartonnen kratten. Hierna zullen alle verpakte spullen in een maatkist of een container worden geladen. Op basis van het volume van uw goederen zullen wij u een voorstel doen voor de meest gunstige wijze van verscheping. 

De prijzen voor een internationale verhuizing kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot een veelvoud daarvan. Voor u is het van groot belang dat u niet te veel betaalt en daar kunt u bij ons op rekenen. U ontvangt daarom van ons vooraf een gedetailleerde offerte met een duidelijke omschrijving van wat u mag verwachten. Wij zorgen ervoor dat u uw budget niet overschrijdt en dat u waar krijgt voor uw geld. Dat is de garantie die wij u geven.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 

TE VEEL SPULLEN OM MEE TE NEMEN?

Kies voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel!

lees meer ▸
Scroll naar boven