Demontage Service

Demontage en montage van meubelen is vaak een hele klus maar routine voor onze mensen. Veel moderne meubelen zijn demontabel. In veel gevallen is demontage noodzakelijk om schade, met name aan de bevestigingspunten en schroefgaten, te voorkomen. Op het oog stabiele meubelen zijn veelal te kwetsbaar om zonder demontage te vervoeren.

Onze inspecteur kan tijdens een persoonlijk bezoek, advies geven of bepaalde stukken al dan niet geheel of gedeeltelijk uit elkaar dienen te worden gehaald.

Alvorens met de demontage te beginnen dient men zeker te zijn of dit door één of meerdere personen gedaan kan worden. Zeker bij grotere wandkastsystemen is het belangrijk een bepaald schema te hanteren om schade aan de kast en uzelf te voorkomen. 

Ook is het belangrijk de onderdelen zodanig te merken dat zij op bestemming weer in een juiste volgorde en op de juiste plaats kunnen worden gemonteerd. Het gebruik van een camera kan hierbij soms nuttig zijn. Ook de beschikbaarheid van de originele handleiding is hierbij soms een vereiste.

Voor het de- en monteren van een aantal, met name Duitse kastsystemen, hebben onze mensen speciale cursussen gevolgd.

Deskundigheid op dit gebied is een vereiste - kies hierbij altijd voor zekerheid!

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Nationaal verhuizen

neem contact op ▸

 

HULP NODIG MET DE KLEINE KLUSJES?

Maak dan gebruik van onze handyman service!

lees meer ▸
Scroll naar boven