Inpakservice Bongers

Bespaar tijd en energie met onze inpakservice als u gaat verhuizen. Kleinere spullen, zoals serviezen, glaswerk, boeken, linnengoed, kleding en bijvoorbeeld cd’s, kunt u het beste professioneel laten inpakken om schade en stress te voorkomen.

Als u gaat verhuizen, dan kunt u er voor kiezen om de kleinere spullen, zoals serviezen, glaswerk, boeken, linnengoed, kleding, en bijvoorbeeld cd’s professioneel te laten inpakken. Onze verhuizers zorgen ervoor dat alle voorbereidende werkzaamheden zich snel en moeiteloos voltrekken. Van het inpakken en coderen tot aan het uitpakken en weer schoon in de kasten plaatsen in de nieuwe woning. U kunt kiezen voor de volledige service maar ook voor het alleen laten inpakken van enkele breekbare spullen. Alles is mogelijk.

Deze service biedt belangrijke voordelen:

  • U bespaart veel tijd en energie. 
  • Het inpakken wordt verzorgd door vakkundige routiniers. 
  • De werkzaamheden kosten aanmerkelijk minder tijd dan wanneer u zelf inpakt. 
  • Uw huis blijft intact en bewoonbaar totdat de verhuizer komt. 
  • De goederen zijn verzekerd.

Waar u dagen (en soms weken) vooraf al tussen de dozen leeft, betekent het uitbesteden van dit deel van de verhuizing dat u tot een dag voor de verhuizing normaal kunt doorleven. De inpakwerkzaamheden kunnen meestal binnen een dag worden uitgevoerd. Dus ook veel minder tijdrovend dan men vaak denkt.

Het inpakken door een ervaren verhuizer betekent ook een economischer gebruik van beschikbare verpakkingsmaterialen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale voorzieningen voor het verhuizen van onder meer hangkleding in speciale, afsluitbare, garderobekasten. Zo is de kleding optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Zodra wij de deur van uw nieuwe woning achter ons sluiten, zijn alle woonruimten weer volledig ingericht en klaar voor gebruik. Een prettig idee!

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Nationaal verhuizen

neem contact op ▸

 

HULP NODIG MET (DE)MONTEREN?

Maak gebruik van onze demontage service!

lees meer ▸
Scroll naar boven