Opslag

Heeft u een ruimte nodig waarin u uw inboedel tijdelijk kunt opslaan? Wij hebben speciaal voor u een loods ter beschikking waarin u alles wat u maar wilt kwijt kunt. Als u met ons een bewaarnemingsovereenkomst afsluit, kunt u hier uw inboedel tijdelijk en zelfs jarenlang met een gerust hart achterlaten. Bij ons zijn uw eigendommen in uiterst goede handen.

Voordelen van onze loods

 • U kunt uw inboedel opslaan in uw eigen (gehuurde) containers, maar ook in onze op maat gemaakte houten kisten;
 • Onze loods is extra beveiligd. Uw inboedel wordt zeer zorgvuldig door ons beheerd. Kans op vermissing of schade is dus beperkt tot een absoluut minimum. Ook hangen er brandmelders die in directe verbinding staan met de meldkamer van de brandweer;
 • De container of houten kist die u in gebruik hebt, kan door u persoonlijk worden afgesloten en verzegeld;
 • Uw inboedel bevindt zich in een gecontroleerd klimaat. Een geautomatiseerd systeem houdt de vochtigheidsgraad en de temperatuur nauwlettend in de gaten;

Opslag voor webshop

Gaat u niet verhuizen, maar heeft u een opslagruimte nodig voor zaken die u verkoopt in uw webshop? Ook hiervoor kunt u bij ons een ruimte huren.

Opslag in kisten

Opslag in houten kisten, traditioneel maar wel in een hightech omgeving met extra voorzieningen. Voor het veilig opslaan en bewaren van kleinere inboedels, partijen kantoormeubilair, kostbare apparatuur of kunstwerken beschikt Bongers, naast de MaM ruimten en containers, ook over de traditionele houten opslagkisten, die nog steeds gebruikelijk zijn in de verhuiswereld.

In tegenstelling tot het traditioneel stapelen van dit type kisten heeft Bongers een uniek opslagsysteem ingevoerd, wat de handling en verplaatsing van deze kisten tot een minimum beperkt. De kisten worden, tot maximaal 4 hoog, op verrijdbare plateau's geplaatst die door hun afzonderlijke mobiliteit direct toegang verschaffen tot elke opgeslagen kist. Hiermee is een optimale veiligheid gegarandeerd. Deze efficiënte wijze van opslag heeft ook invloed op de door ons gehanteerde opslagtarieven.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Containeropslag

Uw inboedel voor korte of langere tijd opgeslagen, in uw eigen container(s) in het opslagsysteem van de toekomst. Economischer en veiliger is niet mogelijk. Voor de opslag van uw inboedel voor een korte of langere periode biedt Bongers een zeer economische en veilige optie: huur een exclusieve container en laat deze opslaan in ons geavanceerde containeropslag systeem. 

De bij Bongers gehuurde en exclusief voor u beschikbare container wordt bij u voor de deur geplaatst en later, wanneer deze door u (of ons) is geladen, weer afgehaald en weggezet in de speciaal hiervoor ontwikkelde containerloodsen.

De voordelen:

 • Klimaat gecontroleerd 
 • Beveiligd 
 • Minimale handeling, de complete container wordt verplaatst 
 • Verschillende maten containers 
 • De container is snel voor u beschikbaar 
 • Kans op vermissing en/of schade wordt tot een absoluut minimum beperkt 
 • De container kan door u persoonlijk worden afgesloten en verzegeld

Onze opslagloodsen

Bongers beschikt over diverse containerloodsen, strategisch verspreid over het gehele land. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om meer dan 400.000 m3 aan goederen op te slaan. De containerloodsen zijn voorzien van een uniek, volledig geautomatiseerd systeem, waarmee uw container door één druk op de knop bereikbaar is.

Geklimatiseerd en beveiligd

Onze containerloodsen zijn volledig klimaat gecontroleerd; door een geautomatiseerd systeem worden de vochtigheidsgraad en de temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden, zodat uw inboedel in opperste staat blijft.

De opslagloodsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar elektronisch beveiligd. Na sluitingstijd is elk alarmsysteem aangesloten op de meldkamer van een erkend beveiligingsbedrijf.
Alle containerloodsen zijn voorzien van rookmelders, welke zijn aangesloten op het alarmsysteem wat in directe verbinding staat met de meldkamer van de brandweer. Zowel ons gehele brandalarmsysteem als ons brandpreventiesysteem voldoen aan alle mogelijke wettelijke eisen.

 
Scroll naar boven