Home ›› Opslag ›› Opslag Wageningen

Opslag Wageningen: bij Bongers staan we altijd voor u klaar!

Wanneer u uw spullen ergens wilt opslaan, is het cruciaal dat u zich gerust voelt bij het bedrijf dat u kiest. U wilt natuurlijk van alle zorgen af zijn nadat u uw spullen eenmaal aan de opslagplaats heeft toevertrouwd. Bij Bongers begrijpen we dit als geen ander. Onze opslag Wageningen is één van de vele locaties waar we u de uitstekende service kunnen leveren die een groot aantal klanten al bij ons heeft genoten. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare plek om spullen op te slaan op een centraal gelegen locatie in Nederland? Onze opslag Wageningen is wat u zoekt!

Opslag Wageningen dozen
neem contact op ▸

Over Bongers en opslag Wageningen

Bongers is een echt familiebedrijf. Wij hechten grote waarde aan het leveren van kwaliteit aan onze klanten en dit doen we met veel plezier al vier generaties lang. Onze opslag Wageningen is dan ook niet zomaar op deze plek beland – in de omgeving van deze stad begon Bongers ooit met het transport van goederen. Inmiddels leveren we echter door heel het land en ook in het (verre) buitenland. Daarnaast heeft Bongers een grote en robuuste ervaring met verhuizingen opgebouwd. En aan dit scala van diensten heeft Bongers de opslag van goederen toegevoegd. Zoals eerder genoemd kunt u er bij Bongers van op aan dat uw opgeslagen spullen letterlijk op een goede plek terecht zullen komen. Benieuwd naar wat onze opslagsystemen precies te bieden hebben? Klik dan hier.

Opslag Wageningen - de mogelijkheden

Een inboedel opslaan bij Bongers biedt vele mogelijkheden. Wij bieden namelijk opslag op maat:

  • U kunt hier denken aan de opslag van uw (zware) meubels of bijvoorbeeld de verdere algemene inboedel van uw woning. De opslag van dit soort spullen kan een perfecte uitkomst bieden wanneer u gaat verhuizen. Zo kunt u uw spullen opslaan wanneer er eerst nog geklust of verbouwd moet worden met alle stof/vuil van dien, maar ook wanneer uw spullen om een andere reden alvast de oude woning uit moeten en nog niet de nieuwe woning in kunnen. Hier houden de opties echter niet op. 
  • Als u een uitbater bent van een etablissement in de horeca helpen wij u bijvoorbeeld graag met de opslag van uw terrasmeubels, heaters, of verdere gebruiksvoorwerpen die anders in de weg kunnen staan wanneer ze niet gebruikt worden. 
  • Runt u een webshop? Bij Bongers kunt u met groot gemak uw voorraad van artikelen opslaan op een plek die uitstekend beveiligd is en waarvan zelfs de vochtigheidsgraad in de lucht nauwlettend gemonitord wordt. Ook wanneer u bijvoorbeeld kunst wilt opslaan is de aanwezigheid van dit systeem een waardevolle toevoeging!

Voor deze opties en meer is de opslag Wageningen van Bongers de ideale plek voor uw spullen!

Opslag Wageningen opslag
neem contact op ▸

Opslag Wageningen nodig? Neem contact op!

Bij Bongers staan we garant voor veilige en betrouwbare opslag. Als dit is wat u zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Heel graag horen we van u hoe we u van dienst kunnen zijn bij onze opslag Wageningen. Voor meer informatie zijn we telefonisch te bereiken op 0317 466 466 of via info@bongers.nl, en u bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon eens langs te komen. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u de mogelijkheden voor de opslag van uw spullen bespreken met een van onze adviseurs.

Neem contact op

Scroll naar boven