Bibliotheken en archieven

Bij het verhuizen van bibliotheken en archieven gaat het vaak om vele kilometers aan boeken en archieven. Daarbij lijkt e.e.a. nog eens veel op elkaar, zeker bij 100.000 ‘dezelfde’ archiefdozen.

Sleutel tot succes zijn echter de verhuisspecialisten van Bongers Verhuizingen die weten hoe hiermee omgegaan moet worden. Of het nu om een interne (binnen het gebouw) of externe (naar andere locatie) verhuizing gaat, bij ons bent u aan het juiste adres.

Procedures, ervaring en equipment

Wanneer er bijvoorbeeld één kilometer boeken per dag verhuisd moet worden, heb je mensen nodig die de opgestelde procedures volgen en daar ervaring mee hebben. De juiste volgorde van inpakken en uitpakken is cruciaal. Daarnaast is het juiste equipment van groot belang. Bongers Verhuizingen beschikt bijvoorbeeld over afsluitbare kunststof archiefbakken en afsluitbare rolcontainers. Ook wanneer het om afwijkende formaten gaat hebben wij een passende oplossing.

Vertrouwen

Archieven bevatten het ‘geweten’ een bedrijf, of bijvoorbeeld patiëntgegevens. Vertrouwelijke gegevens die met de grootste zorgvuldigheid verplaatst moeten worden. Daarom is het mogelijk ons personeel van tevoren te laten screenen.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Verhuizen voor bedrijven

neem contact op ▸

 

WAT MOGEN WIJ VOOR U VERHUIZEN?

vraag een offerte aan ▸
Scroll naar boven