Home ›› Opslagruimtes

Opslagruimtes huren doet u bij Bongers! Opslag op maat

Op zoek naar een locatie om bijvoorbeeld een inboedel op te slaan? Bongers biedt verschillende opslagruimtes, passend bij uw vraag! Denk aan zowel containeropslag als opslag in houten kisten! Wij vertellen u alles wat u wilt weten over opslagruimtes van Bongers!

Opslagruimtes naar keuze  

Als u gaat verhuizen en tijdelijk een inboedel moet opslaan, heeft u misschien geen idee hoe u dit moet aanpakken. U bent hierin niet de enige en daarom is Bongers er met diverse opslagruimtes! Bongers maakt het mogelijk om voor een langere tijd uw inboedel op te slaan in een geschikte containerloods. Deze economische en veilige manier van spullen opslaan is de toekomst als het gaat om opslagruimtes. Deze containers zijn zowel voor een korte als een langere periode te huur. Lees hier meer tips voor het opslaan van de inboedel in containers. Naast containers is het ook mogelijk om uw spullen op te slaan in houten kisten. Deze opslagruimtes zijn traditioneel maar wel in een technisch ontwikkelde omgeving met veel faciliteiten. Wanneer u bijvoorbeeld een kleinere inboedel wil opslaan of andere kleinere partijen, is een houten kist erg geschikt. De kisten worden tot maximaal 4 kisten hoog opgestapeld op een makkelijk verrijdbaar plateau en garandeert een optimale veiligheid van uw producten.

opslagruimtes
neem contact op ▸

De voordelen van een opslagruimte 

De opslagruimtes van Bongers hebben veel voordelen:

  • Klimaat gecontroleerd: een geautomatiseerd systeem houdt de vochtigheidsgraad en de temperatuur nauwlettend in de gaten. 
  • Beveiliging: de opslagruimtes zijn 24/7 en 365 dagen per jaar elektronisch beveiligd. 
  • Verplaatsing mogelijk: de complete container kan met een minimale handeling verplaatst worden 
  • Verschillende maten mogelijk: voor elke grootte is er een geschikte container. 
  • Veilig en alleen voor u: de container kan alleen door u persoonlijk afgesloten en verzegeld worden.

Opslagruimtes Van Bongers 

De opslagruimtes staan strategisch door het hele land verspreid, zodat er altijd wel een ruimte bij u in de buurt is. Hierdoor kunnen we maar liefst meer dan 400.000 m3 aan goederen opslaan! Al onze containers zijn voorzien van een alarmsysteem die een erkend beveiligingsbedrijf op de hoogte stelt, mochten er na sluitingstijd verdachte activiteiten gezien worden. Daarnaast bent u bij Bongers ook aan het goede adres voor tips en advies met betrekking tot verhuizen. Maar ook voor opslag geeft Bongers u het beste advies. U leest hier meer over onze services.

opslagruimtes
neem contact op ▸

Over Bongers Verhuizingen 

Bongers Verhuizen is een echt familiebedrijf en levert al 4 generaties lang kwaliteit als het gaat om verhuizen, opslag en transport. Waar begonnen werd met transport voor goederen in omgeving Wageningen, levert Bongers nu in heel Nederland én het buitenland! De kracht achter het succes van Bongers is de innovatie die ze leveren. In plaats van stil te staan, gaat Bongers mee met de tijd en wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Bongers staat voor snel, flexibel en efficiënt verhuizen en dat wordt met veel plezier gedaan. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij bespreken graag uw wensen onder het genot van een bakje koffie of thee. Neem direct contact met ons op via 0317 466 466 of via info@bongers.nl.

Neem contact op

Scroll naar boven