Home ›› Gekoelde Opslag

Gekoelde opslag met klimaatbeheersing bij Bongers

Een gekoelde opslag is een luchtdichte unit met afzuiging en klimaatbeheersing. Antiek, papierwerk, kostbare apparatuur, flessen drank, houten meubels en andere waardevolle zaken hebben baat bij een constante klimaatbeheersing. Een gekoelde opslag van Bongers biedt daar de uitkomst voor. De gekoelde opslag wordt van binnen bevochtigd, zodat uw spullen niet uitdrogen en een constante temperatuur hebben.

Of u ervoor kiest om uw inboedel een korte of een langere tijd op te slaan, bij Bongers kan het allemaal. De container die u bij Bongers huurt is alleen voor u. Er zijn geen andere mensen die gebruik maken van dezelfde container.

gekoelde opslag
neem contact op ▸

Een gekoelde opslag bij Bongers. De voordelen:

  • Klimaat gecontroleerd 
  • Beveiligd 
  • Verschillende maten containers 
  • De container is snel voor u beschikbaar 
  • Kans op vermissing en/of schade wordt tot een absoluut minimum beperkt 
  • De container kan door u persoonlijk worden afgesloten en verzegeld

Gekoelde opslag voor specifieke producten

Een opslagruimte die goed is geconditioneerd heeft een constant, gunstig klimaat voor uw spullen. Uw spullen bevriezen niet in de winter en in de zomer blijven ze koel in de gekoelde opslag. Een constante temperatuur betekent beter behoud van uw spullen. En dat ook nog in een uiterst veilige opslag. Sommige producten moeten een stabiele en specifieke bewaartemperatuur hebben om van goede kwaliteit te blijven. Deze spullen plaatsen we in een eigen gekoelde opslag. Soms is het wel mogelijk om uw spullen in één loods te combineren, omdat de temperatuureisen en de luchtvochtigheidseisen hetzelfde zijn. De opslag van bijvoorbeeld kunst en antiek in een gekoelde opslag vraagt om deskundigheid, inzicht en kennis van de producten. Bongers heeft deze deskundigheid door jarenlange ervaring. Elk individueel stuk vertegenwoordigt zowel een emotionele als commerciële waarde en verdient daardoor extra zorg en aandacht. Een mix aan factoren, zoals een deskundige verpakking, speciale klimatologische voorzieningen, veiligheid en gevoel voor de omstandigheden vormen de basis voor deze service.

gekoelde opslag werkplek
neem contact op ▸

Gekoelde opslag huren bij Bongers

Een gekoelde opslag bij Bongers is een geconditioneerde opslag. Dat betekent dat de opslagloodsen zeer geschikt zijn voor kunst en antiek. We hebben diverse containerloodsen over het hele land. Hierdoor heeft Bongers de mogelijkheid om meer dan 400.000 m3 aan goederen op te slaan. De gekoelde opslag van Bongers is volledig klimaat gecontroleerd door een automatisch systeem. De luchtvochtigheid en de temperatuur van de gekoelde opslag worden nauwlettend in de gaten gehouden. Veiligheid en bescherming tegen externe invloeden, zoals brand en inbraak, staan bij ons voorop. Onze loodsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week elektronisch beveiligd. Na sluitingstijd van ons bedrijf is elk alarmsysteem aangesloten op de meldkamer van een erkend beveiligingsbedrijf.

Daarnaast hebben de loodsen rookmelders die een directe verbinding hebben met de meldkamer van de brandweer. Bongers zorgt ervoor dat uw goederen altijd veilig worden opgeslagen en biedt hierbij een deskundig advies over continuering van lopende verzekeringsdekkingen en het afsluiten van een eventuele nieuwe verzekeringsdekking. Voor langdurige opslag bieden we passende opslagmogelijkheden. Zowel kleine als grote hoeveelheden producten en goederen kunnen wij opslaan in loodsen van verschillende groottes. Op de locaties van de gekoelde opslag zijn hulpmiddelen beschikbaar voor het laden en lossen van uw spullen.

Neem contact op

Scroll naar boven