Verzekeren

Met een Verhuizer met 100 jaar ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken met opgeleide en gediplomeerde verhuizers. Zelf heeft u nu ook al een complete inboedelverzekering maar deze dekt veelal niet de risico's tijdens een verhuizing. Hiervoor biedt onze volledige verhuisverzekering dé oplossing.

Gemiddeld verhuist iedereen 1x in de zeven jaar. Gedurende die tijd is uw inboedel goed verzekerd. U heeft tenslotte zelf een goede inboedelverzekering afgesloten. Maar juist tijdens de verhuizing loopt uw inboedel het grootste risico. En dan wilt u toch geen enkel risico lopen? 

Volledig verzekerd

Bij Bongers, is uw inboedel standaard volledig verzekerd voor een maximum van € 100.000,- tegen de nieuwwaarde.

Laat u niet misleiden door mooie aanbiedingen

Ook wij komen op het internet malafide verhuisbedrijven tegen, die refereren aan een All-Risk deze verzekering, terwijl zij veelal slechts alleen verzekerd zijn voor hun aansprakelijkheid. Dit betekent in de praktijk dat ú moet aantonen dat de schade door hun toedoen is ontstaan en als u dat al lukt, betalen zij slechts de dagwaarde uit. In sommige gevallen wordt de dagwaarde door verzekeraars na 2 jaar al gesteld op 0%.

Het zelf huren van een verhuiswagen is ook niet zonder risico. Alle verhuiswagens voor een B-rijbewijs met een laadbak van cc. 20 cbm, zijn beperkt tot een maximaal gewicht van 3500 kilo. Dit is inclusief de wagen, de lading en de personen die er in rijden. Een gewicht van 1 cbm inboedel is gemiddeld 100 kilo. Met een volle wagen kom je dus altijd uit op een overgewicht. Los van het feit dat het een strafbaar feit is waarvoor u bekeurd kunt worden en waarna u niet meer mag verder rijden, loopt u het risico dat de verzekeraar bij bijvoorbeeld een aanrijding niet uitkeert. De schade aan uw spullen, de auto die u huurt en de schade die aan derden is ontstaan is dan niet verzekerd.

Check de voorwaarden goed voor alle details.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Over Bongers

neem contact op ▸

 

HEEFT U VRAGEN?

neem contact op ▸
Scroll naar boven