• Gespecialiseerd in overzeese verhuizingen
  • Wereldwijde service
  • Van makkelijke tot complexe verhuizingen

Internationaal verhuizen met Bongers

Emigreren is een grote stap. U laat uw geboorteland achter zich en gaat een nieuw avontuur tegemoet. Het eerste avontuur is de verhuizing. Hoe gaat u dat allemaal regelen? Bongers helpt u hier graag bij. In deze blogs kunt u lezen hoe we verhuizingen naar het buitenland regelen en hoe we u persoonlijk kunnen helpen. Ook komen er een hoop tips voorbij waarmee u ervoor kunt zorgen dat u zich snel thuis voelt.

Verhuizen naar Italië? Wij regelen meer dan de verhuizing alleen

Het zonnige Italië. Wie droomt er nu niet van om daar te wonen? In een pittoresk dorpje, met een prachtig uitzicht over de olijfbomen en wijngaarden? Om hier te komen moet u echter wel enkele haarspeldbochten nemen, of smalle weggetjes met afgronden trotseren. Als u dit zelf al lastig vindt, hoe komt uw inboedel dan ooit in uw Italiaanse ‘casa dei sogni’? Voor Bongers Verhuizingen is dit geen probleem. Wij regelen al bijna 100 jaar de meest complexe internationale verhuizingen. Ook naar Italië. Wilt u verhuizen naar Italië? Dan kunt u uw inboedel met een gerust hart door ons naar zijn nieuwe zonnige thuis laten brengen.

Verhuizen binnen Europa is voor ons gesneden koek

Bongers Verhuizingen rijdt wekelijks door Europa om inboedels naar hun nieuwe huizen te brengen. Als u gaat verhuizen binnen Europa kunnen wij uw inboedel al dezelfde week afleveren. Of u nu naar Engeland, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Portugal of Denemarken moet: wij kennen de regels en weten hoe we te werk moeten gaan. “Inmiddels zijn we al in zoveel steden geweest dat we precies weten of we bijvoorbeeld een lift moeten regelen en waar we een parkeervergunning moeten aanvragen. Dit doen we op tijd zodat we nooit voor verrassingen komen te staan”, aldus Jaap Bongers.

Gaat u verhuizen naar het buitenland en heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of direct via +31 (0)317 466 466.

Jaap Bongers Quote.jpg

"Italië kent best wat logistieke uitdagingen. Maar wij hebben inmiddels zoveel ervaring dat we al heel snel de juiste oplossing hebben."

Jaap Bongers
Jaap Bongers Quote.jpg

"We regelen meer dan de verhuizing alleen. U kunt ook bij ons terecht voor advies over de bureaucratische rompslomp."

Jaap Bongers
Jaap Bongers Quote.jpg

"Wij willen onze klanten ontzorgen, door de juiste zaken op het juiste moment te regelen. Zo ervaart de klant zo weinig mogelijk stress."

Jaap Bongers

In Afrika verandert de regelgeving vrijwel ieder jaar. Onze agents zijn hiervan op de hoogte, zodat we hierop kunnen inspelen. Zo komen we niet voor verrassingen te staan wat betreft de invoerrechten.

Meer weten voordat u gaat verhuizen? ▸

Verhuizen naar Brazilië? Wij kennen de gebruiken

Wilt u verhuizen naar Brazilië? Hier komt veel voorbereiding bij kijken. Bongers verhuist regelmatig mensen naar Zuid-Amerikaanse landen, zoals Brazilië, en weet precies wat er nodig is om dit succesvol te laten verlopen en kosten te besparen. We hebben in ieder land agents die volledig op de hoogte zijn van de gebruiken en wet- en regelgeving.

Verhuizen naar Oeganda? Dit moet u weten

Gaat u verhuizen naar Oeganda? Dan wilt u vast advies over uw inboedel. Wat kan of mag u niet meenemen? Hoe verlopen de procedures bij de douane? Hoeveel tijd gaat er gemiddeld overheen? Sinds het begin van ons bestaan verhuist Bongers mensen naar Afrika. Wij weten dus wat er belangrijk is om dit te kunnen realiseren.

Gaat u verhuizen naar Nederland?

Wilt u verhuizen naar Nederland? Bongers heeft over heel de wereld nauw contact met agents die regelen dat uw inboedel veilig in Nederland aankomt. Wij vragen verschillende offertes op zodat we de agent kunnen kiezen die de beste, voordeligste en snelste oplossing biedt. Als uw inboedel eenmaal in de Rotterdamse haven is aangekomen zorgen wij dat deze veilig op de juiste plek in uw nieuwe huis terechtkomt. “Wij zijn voor de klant het aanspreekpunt. De gehele organisatie ligt bij ons. Zo kunnen we hem of haar ontzorgen”, aldus Jaap Bongers.

Overzeese verhuizingen: zo gaan we te werk

Ziet u er tegenop om te emigreren? Begrijpelijk. Een internationale verhuizing naar een ander continent is niet niks. Bij Bongers zijn we gespecialiseerd in overzeese verhuizingen naar alle uithoeken van de wereld. Waar u ook heengaat, wij weten wat de regels zijn en bij wie we moeten zijn. “Australië, Amerika, de VS, Hongkong: we zijn overal al meerdere keren geweest”, aldus Jaap Bongers.

Gaat u verhuizen naar het buitenland en heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of direct via +31 (0)317 466 466.

''Prima en betaalbare dienstverlening, flexibel, hardwerkende en vriendelijke verhuizers!''

Tasman Wageningen

''We zijn blij met de keuze voor Bongers. Super goed van dienst geweest. Je kan altijd alles vragen. Ze gaan zorgvuldig en snel te werk! Aanrader dus als je een verhuisbedrijf zoekt!!''

Mandy Degen

''Super professional. Really good experience.''

Jeannot Kinsala

European trips scheduled for Summer 2020 // Europese ritten voor zomer 2020 per week 26

andreas-m-FvjgVvqOxtk-unsplash.jpg26 jun Our European trips as currently planned per week 26

Safe travels where it is possible !
# Staysafe #Summertime lees verder

European trips scheduled for Summer 2020 // Europese ritten voor zomer 2020 per week 25

Bongers_international movers_jubileum_Facebook-omslag.jpg18 jun Our European trips as currently planned per week 25

Safe travels where it is possible !
# Staysafe #Summertime lees verder

Overzeese verhuizingen: zo gaan we te werk

Bongers_Thema2_Blog6Foto1.jpg08 jun Ziet u er tegenop om te emigreren? Begrijpelijk. Een internationale verhuizing naar een ander continent is niet niks. Bij Bongers zijn we gespecialiseerd in overzeese verhuizingen naar alle ... lees verder

European trips scheduled for Summer 2020 // Europese ritten voor zomer 2020 per week 23

andreas-m-FvjgVvqOxtk-unsplash.jpg04 jun Our European trips as currently planned per week 23

Safe travels where it is possible !
# Staysafe lees verder

Europese ritten overzicht stand week 18 // Our European trips as currentlyplanned per week 18

cinque-terre-656696_1920.jpg23 apr Our European trips as currentlyplanned per week 18

Safe travels where it is possible !

# Staysafe lees verder

Gaat u verhuizen naar Nederland?

Bongers_Thema2_Blog5Foto1.jpg13 apr Wilt u verhuizen naar Nederland? Bongers heeft over heel de wereld nauw contact met agenten die regelen dat uw inboedel veilig in Nederland aankomt. Wij vragen verschillende offertes op zodat we ... lees verder
Scroll naar boven