Senioren verhuizingen

Een speciale verhuisservice voor de oudere medemens. Uit ervaring blijkt dat ouderen vaak specifieke wensen, eisen en verwachtingen hebben. De speciale verhuisservice voor senioren voorziet hierin. De uitkomst voor een zorgeloze verhuizing.

Vanaf het eerste contact begint een intensieve samenwerking, waarbij wij het totale verhuisproces begeleiden. Wij staan u met raad en daad terzijde. Door jarenlange samenwerking met de zorgcentra hebben wij de kennis om de zorg ook daadwerkelijk over te nemen. 

De nadruk ligt op een goede begeleiding tijdens de verhuizing. Dit kost meer tijd, maar is essentieel voor het slagen ervan. Met geduld, tact en een aangepast tempo stellen wij onze cliënten op hun gemak. Het gaat niet om zo snel mogelijk van A naar B te gaan. Begrip voor de situatie, luisteren en meedenken daar draait het bij de senioren service om. 

Ook wordt er veel aandacht besteed aan het sorteren en het in- en uitpakken van alle kleine goederen. Vooraf wordt de gehele inventaris zorgvuldig gestickerd. Indien de goederen naar diverse bestemmingen gaan, gebruiken wij diverse kleuren. Zo is direct duidelijk wat waar naartoe moet worden gebracht. Ook als grootvaders klok bij de kinderen of familie moet worden bezorgd is dat geen enkel probleem. 

Naast de gespecialiseerde verhuisdiensten bieden wij u meer. Zo hebben wij een verhuisdirigente en schoonmaakservice. Stofferen, witten en behangen behoren ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u alles bij één bedrijf onderbrengen. Gemak dient de mens!

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Nationaal verhuizen

neem contact op ▸

 
Scroll naar boven