Opslag

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Bongers is de tijdelijke of langdurige opslag van goederen. Indien, door omstandigheden, uw inboedel niet direct kan worden verscheept of afgeleverd, is het van groot belang dat deze op een veilige en economische wijze tijdelijk in bewaring wordt genomen.

Op basis van de omstandigheden zorgt Bongers ervoor dat uw goederen op een zo efficiënt mogelijke manier uit de haven of van de luchthaven worden afgevoerd, om daarmee vaak zeer hoge (lucht-)havenkosten en demurrage te voorkomen.

De goederen worden dan in een, al dan niet klimatologisch gecontroleerde ruimte, tijdelijk opgeslagen tot het moment dat deze kunnen worden doorgevoerd. Hierbij zorgt Bongers ook voor de afwikkeling van de douanedocumentatie en de eventuele verlenging van vergunningen.

Veiligheid en bescherming tegen externe invloeden, zoals brand en inbraak, staan bij opslag voorop. Bongers zorgt ervoor dat uw goederen altijd veilig worden opgeslagen en biedt hierbij een deskundig advies over continuering van lopende en het afsluiten van een eventuele nieuwe verzekeringsdekking.

Ook voor de langdurige opslag van overtollige bezittingen biedt Bongers passende opslagmogelijkheden. Voor zowel kleine als grotere hoeveelheden goederen zijn opslagruimten beschikbaar die, al naargelang uw wensen met speciale voorzieningen kunnen worden ingericht. Ook zijn er op de locaties hulpmiddelen beschikbaar voor het laden en lossen en kan professionele hulp worden ingeroepen.

Tijdelijke of langdurige opslag– Bongers neemt uw zorg hiervoor graag over.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 
Scroll naar boven