Over ons

Familiebedrijf Bongers Verhuizingen levert al 4 generaties lang topkwaliteit. Het bedrijf is opgericht door W.E.J. Bongers in 1920. Van oorsprong hield het bedrijf zich bezig met transport van goederen in Wageningen en omgeving. Zo vervoerde W.E.J. Bongers bijvoorbeeld ijsblokken met paard en wagen naar woonhuizen. In de tijd dat zoon J. Bongers het bedrijf overnam hielden we ons al voornamelijk bezig met verhuizingen. Zowel binnen Nederland als ver daarbuiten. Ook hadden we een lijndienst op Zweden. Elke week transporteerden wij daar piano’s heen en namen we lucifers mee terug.

De 4e generatie

De zoons van J. Bongers, Wim en Guus, namen het bedrijf over in de jaren 70. De huidige directeur Jaap Bongers liep van jongs af aan al rond in de zaak en hij wist vrij snel zeker dat hij het bedrijf wilde overnemen. In 1999 was het zover, de 4e generatie Bongers kwam aan het roer van het familiebedrijf.

Internationale verhuizingen

Ons bedrijf bevindt zich in Wageningen. Deze stad kent wel 100 verschillende nationaliteiten. Mensen van over de hele wereld komen en gaan. Wageningen en omgeving is zo internationaal georiënteerd door de landbouwhogeschool die hier al 100 jaar bestaat , inmiddels de Wageningen- universiteit. Als verhuisbedrijf hebben wij hier altijd goed op kunnen inspelen. Inmiddels zijn we in alle uithoeken van de wereld bekend. Bij mensen over de hele wereld én met de wereld. Ook bevinden zich van oudsher in onze omgeving vele missionarissen die wij verhuizen naar de landen waar zij hun speciale werk gaan uitvoeren.

Innovatie en plezier

We bestaan zolang, doordat we meegaan met de tijd. Innoveren is ons op het lijf geschreven. We maken gebruik van de meest efficiënte hulpmiddelen en technische innovaties. Denk aan verhuizingen regelen vanaf de tablet. Zo kunnen we snel, flexibel en efficiënt verhuizen. Bovendien verhuizen we met plezier. Met ons hechte team ervaren we hoe uitdagend en mooi het is om steeds opnieuw oplossingen te bedenken voor de meest complexe verhuisvraagstukken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan vooral contact met ons op, via de telefoon of de cloud. U kunt per mail, via het invulformulier op onze website, of met onze survey-app uw verhuizing op maat aanvragen. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we met u de wensen en de mogelijkheden.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Bongers

neem contact op ▸

Bongers_international movers_jubileumlogo_e-mailhandtekening (002).png

 
Scroll naar boven