Magazijnen

Magazijnverhuizingen zijn wezenlijk anders dan een kantoor- of machineverhuizing. Ervaring, systematiek en procedures zijn hierbij van groot belang.

Het verhuizen van een magazijn met 100.000 verschillende artikelen, van verschillende afmetingen, van kleine bakjes of verpakkingen tot palletlocaties en paternosterkasten, is niet te onderschatten en is werk voor de verhuisspecialisten van Bongers Removals.

Efficiënter indelen magazijn

Een magazijnverhuizing gebeurt vaak niet 1 op 1, maar is niet zelden een aanleiding om het nieuwe magazijn efficiënter en logistiek beter in te delen. Omloopsnelheid en pickhoogte zijn dan leidend voor de nieuwe indeling. 

Een magazijn kan niet zomaar ‘een week’ dicht vanwege een verhuizing. De verhuisspecialisten van Bongers Removals kunnen uw magazijnen buiten de operationele uren verhuizen. Ook blijft permanent inzichtelijk welke voorraden zich waar bevinden zodat het uitleveren van producten geen vertraging oplevert. De leveringsbetrouwbaarheid van uw bedrijf loopt dan geen gevaar.

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Verhuizen voor bedrijven

neem contact op ▸

 

WAT MOGEN WIJ VOOR U VERHUIZEN?

vraag een offerte aan ▸
Scroll naar boven