Emigreren naar Italië

Gaat u verhuizen naar Italië en zoekt u een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf die uw zorgen uit handen neemt? Bongers verzorgt jaarlijks duizenden emigraties naar het buitenland, en Italië is daarbij voor ons een reguliere bestemming.

Bij Bongers staat uw verhuizing centraal en ontvangt u een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes en volledig transparant. Wij weten wat belangrijk is bij uw verhuizing naar Italië, kennen de processen goed en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij bieden u uitstekende verzekeringen met 100% dekking tegen scherpe prijzen. Bij Bongers kunt u online eenvoudig en snel uw internationale verhuizing regelen en kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een oplossing die bij u past.

Waarom emigreren met Bongers?

Wanneer u gaat emigreren naar Italië komt er veel informatie op u af, zoals andere regels en wetgeving voor het huren of vooral het kopen van een woning, en andere regelgeving omtrent het werken en ziektekosten of pensioen. Bij Bongers is uw emigratie maatwerk en begeleiden wij u in dit proces. 

Bongers staat voor: 

  • Betrouwbaar en vakkundig 
  • Specialist in emigraties 
  • Heldere uitleg over procedures 
  • Uitstekende en betaalbare verzekeringen 

Met Bongers emigreert u zonder zorgen en professioneel. Wij verpakken uw kostbare goederen zoals schilderijen en antiek deskundig en professioneel. Wilt u uw auto of andere motorvoertuigen meenemen, ook dit verzorgen wij. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste douane formaliteiten. Laat u door ons altijd eerst informeren over de mogelijkheden en kosten hiervan.

Emigreren naar Italië doet u zorgeloos met Bongers en ook naar Italië hanteren wij de hoge kwaliteitsnormen die u van ons verwacht. 

Waar mogen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Lees dan verder over onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Internationaal verhuizen

neem contact op ▸

 
Scroll naar boven