« Terug

"Op het laatst werden we nog even verrast: De nieuwe eigenaren wilden de jacuzzi liever niet."

iStock-1072749124.jpg21 apr

Jan is in 2013 verhuisd naar het buitengebied van Eerbeek aan de Veluwezoom: dé plek waar je moet zijn als je hobby's bestaan uit fotografie, natuur en muziek. Zo fijn dat hun vakantiehuis in Zuid-Frankrijk overbodig werd. Samen met Bongers Verhuizingen zijn de spullen die de nieuwe bewoners niet wilden teruggekomen naar Nederland. Hoe dat verliep, lees je in dit interview.

Hoe ben je bij Bongers terecht gekomen?

"Onze verhuizer was Addink in Zutphen maar die richt zich nu op een andere tak van sport. Omdat ik hem goed ken (de oude buurman) vroeg ik of hij een bedrijf kent die deze klus wel kon klaren. Toen viel de naam Bongers. Een dag later gebeld. Dat zag er meteen goed uit."

Waarom Bongers en geen ander verhuisbedrijf?

"Het zat wel goed, hoewel we nog even over de offerte hebben moeten praten. Dag later zat ik bij een pianowinkel en die moest wat naar Frankrijk vervoerd hebben. Heeft ook meteen met jullie contact opgenomen. Dus, directe communicatie, goed bereikbaar. Betrokken en praktisch."

Hoe verliep het contact?

"Perfect. Geen verrassingen door goede voorbereiding. En bij twijfel even contact. Flexibel en helder."

Hoe heb je de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?

"Bij het inpakken was ik er niet bij, maar bij het uitpakken wel. Op het laatst werden we nog even verrast, vertelt Jan. De nieuwe eigenaren wilden de jacuzzi liever niet. Toen met Bongers overlegd of de spa mee zou kunnen. Kijk, daar scoor je punten mee. Dat zou kunnen, plek genoeg in de wagen, maar hoe krijg je dat er in? Door de lockdown was het lastig vrienden te mobiliseren. Maar met alle hulp en die van de verhuizers is dat gelukt. Geweldig!"

Wat viel je het meest op?

Denken in oplossingen, opgeruimd karakter. En dan lukt veel, heel veel. Toevallig was ik in Wageningen voor een andere afspraak, toch even langs geweest, wie zijn de mensen van Bongers.

Hoe was je eerdere ervaring met de andere verhuispartij?

"Dat was zeker geen slechte ervaring, maar toch anders. Dit was gezien alle obstakels door onder andere Corona een ander klusje. Hier moest je nog meer vertrouwen op de mensen om je heen. In dit geval de nieuwe eigenaren die hebben ingepakt, de buurman met zijn hulptroepen voor de spa en de verhuizer: komt 'ie op tijd? Daar heb ik bij Bongers een goed gevoel bij gekregen. Communicatie was daarbij cruciaal, en die was er. Top."

« Terug

 

WIJ BESTAAN AL 100 JAAR

Bongers levert al 4 generaties lang topkwaliteit

meer over ons ▸
Scroll naar boven